Притежателите на новите смартфони iPhone XS и iPhone XS Max

...
Притежателите на новите смартфони iPhone XS и iPhone XS Max
Коментари Харесай

Нов проблем в iPhone Xs и Xs Max: някои смартфони отказват да се зареждат

Притежателите на новите смарт телефони iPhone XS и iPhone XS Max започнаха да се оплакват от нов проблем. Неотдавна се появи информация, че смарт телефоните на Apple са с ниска сензитивност и имат проблеми в мобилните и Wi-Fi мрежите. А в този момент се появи нов проблем – потребителите се оплакват, че техните смарт телефони не се зареждат след включването на Lightning кабела.

Не може да се каже, че телефонът не вижда кабела. След включването на зарядното и активирането на екрана, зареждането стартира. В някои случаи оказва помощ изваждането и повторното включване на кабела.

Според една от версиите, казусът може да е обвързван с режима за ограничаване на достъпа по USB. Това е по този начин наречената функционалност USB Restricted Mode, която за пръв път се появи в iOS 11.4.1. Но инспекциите демонстрираха, че изключването на тази алтернатива не избавя обстановката и казусът остава.



Тези известия наподобява се усилват, тъй като те към този момент имат личен хаштаг с име #chargegate . Apple към този момент не разяснява обстановката.

Да си напомним, че В iPhone Xs и Xs Max се употребява новия процесор A12 Bionic, който се създава посредством 7 нанометров софтуерен развой. Чипът разполага с 6 процесорни ядра, 4-ядрен графичен процесор, и обособения копроцесор Neural Engine за логаритмите с машинно образование.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР