Пристигайки на работа рано сутринта, служители на бразилска компания с

...
Пристигайки на работа рано сутринта, служители на бразилска компания с
Коментари Харесай

Нов ужас с пума, хищната котка се скри под бюро в офис

Пристигайки на работа рано сутринта, чиновници на бразилска компания с смут са открили, че под бюрото в офиса им се е сгушила дива котка, оповестява телевизия " Глобо ", представена от " Франс прес ".

Странната преживелица се е разиграла в дребния град Итаперика да Сера, намиращ се на към 50 километра от Сао Пауло. Заради появяването на неканения " сътрудник " работата е била прекратена за няколко часа.

 Photo published for Love office cats? Then try a wild puma

В отговор на неколкократните позвънявания на подплашените чиновници на мястото са се отзовали пожарникари, служители на реда и ветеринар. Пумата е била упоена и закарана в локален център за диви животни. По-късно хищното творение ще бъде пуснато в естествена среда.
Пожарникарите позволяват, че вилнеещите в региона горски пожари са подплашили пумата и са я принудили да потърси леговище в града.

Пожарникарите са разгласили в Туитър няколко фотоси на животното, както и клипче, в което се чува шумното ръмжене на скрилата се под бюрото дива котка.

Припомняме, че на скоро имаше друга кошмарна преживелица с дива котка, когато животното скочи в леглото на спяща американка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР