Присъединяването на РС Македония в ЕС е един от стратегическите

...
Присъединяването на РС Македония в ЕС е един от стратегическите
Коментари Харесай

Христо Иванов: Коалицията няма промяна по официалната позиция за РС Македония

Присъединяването на районен съд Македония в Европейски Съюз е един от стратегическите ползи на България, тъй че непрекъснато се разисква тази тематика. До заключения не сме стигали отвън формалната позиция, която има обединението. Просто тематиката се следи. Така съпредседателят на " "  Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския разяснява от коридорите на Народното събрание лидерската среща сред съдружните обединения за РСМ. 

Той изясни, че никакви решения не са обсъждани нощес, а тематиката за ветото и докога да стои то е обект на непрекъсната полемика в обединението.

" Никакви периоди не са сложени и не могат да бъдат поставяни на България ", сподели още Иванов във връзка клюки, че страната ни се е ангажурала до месеци да склони западната ни съседка да стане част от съюза.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския разкри, че няма смяна в позицията на Демократична България:  " Очакваме държавното управление на Северна Македония да покаже подготвеност да извърши декларираните още в рамковата позиция на българския парламент, а след това доказани с резултатите от консултативния съвет по национална сигурност ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР