Присъдите, които Дюкс, на 39 години, които получи, няма да

...
Присъдите, които Дюкс, на 39 години, които получи, няма да
Коментари Харесай

Мъж от Джорджия, затворен за укриване на смъртта на Тара Гринстед, се признава за виновен в несвързани случаи на изнасилване

Присъдите, които Дюкс, на 39 години, които получи, няма да прибавят към 25-годишния затвор, който той излежава сега за ролята си в гибелта на Гринстед и изгубване, Сделката за признание на виновността беше обявена за първи път от WALB-TV.

Учителка в гимназията и някогашна кралица на хубостта, Гринстед изчезна през 2005 година от вкъщи си в селския окръг Ъруин. Съдбата й остава мистерия повече от десетилетие, до момента в който приятелят на Дюкс с сходно фамилно име, Райън Дюк, не споделя на сътрудниците на Бюрото за следствие на Джорджия, че е удушил Гринстед и е наел Дюкс да помогне при изгарянето на тялото й.

A журито осъди Дюкс за укриване на гибелта на Гринстед през 2019 година След като се отхвърли от самопризнанията си, Дюк беше наказан по същото обвиняване през 2022 година, само че оневинен за ликвидиране. Допълнителни обвинявания, свързани със гибелта на Гринстед, към момента са висящи в прилежащ окръг, където мъжете са изгорили тялото й в овощна градина с пекан.

Дюкс също беше упрекнат през 2019 година в два с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР