Присъда от 3 месеца условно с три години изпитателен срок

...
Присъда от 3 месеца условно с три години изпитателен срок
Коментари Харесай

Има развитие след Вие не сте полицаи край Кауфланд

Присъда от 3 месеца условно с три години изпитателен период получи пловдивчанинът Стефан Бойкинов по дело за причиняване на лека телесна щета на двама служители на реда, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Бокинов вървял по улица в Пловдив и се оглеждал наляво и надясно. Заради странното му държание бил спрян от цивилни ченгета, участващи в профилирана полицейска интервенция със длъжностен немаркиран автомобил.

Мъжът отказал да даде персоналната си карта с думите: " Вие не сте служители на реда ", макар че чиновниците се легитимирали.  Когато единият служител на реда го предизвестил, че ще бъде отведен в районното полицейско ръководство за определяне на самоличността, Бойкинов внезапно го избутал и тръгнал да си продължава пътя.

Понечили да му слагат белезници, той се дърпал и от самото начало крещял " Правят ми обир. Аз съм цивилно лице. Вие не сте служители на реда " и се опитвал да се отскубне. Успял да докопа качулката на единия и почнал да я дърпа.

Тарапаната събрала навалица зяпачи, някой се обадил на незабавния телефон 112. Дошла патрулка от най-близкото VI районно управление (на МВР), само че си тръгнала, тъй като разправията не ставала на тяхна територия, след това пристигнал екип от V районно управление (на МВР).  Междувременно цивилните чиновници съумели да надвият жителя и да го закопчеят с белезници за мантинелата. Стефан Бойкинов бил отведен в ареста за 24 часа. Времето за задържането се приспада от присъдата му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР