Природозащитната организация PETA за пореден път избра провокативна кампания, за

...
Природозащитната организация PETA за пореден път избра провокативна кампания, за
Коментари Харесай

Дрехи от човешка кожа - нова провокация на природозащитниците

Природозащитната организация PETA за следващ път избра провокативна акция, с цел да повдигне тематиката за безнаказаното потребление на скотски кожи в стилната промишленост. Покрай истеричното извършване на покупки на Черния петък и в навечерието на Коледа, организацията пусна уеб страницата – онлайн магазин за облекла и аксесоари, които са направени да наподобяват като че ли са от човешка кожа с прилежащите кръвни отпечатъци.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от PETA (@peta)

 

Когато изберете продукт и го добавите в количката, на екрана излиза кървара картина с одрано човешко и животинско лице. Стресиращият кадър идва с напомнянето, че ние сме част от касапския развой, тъй като дрането на кожи е ужасяващо за всяко живо създание, без значение от какъв тип е.

 

If @UrbanOutfitters used humans the way it uses other animals, this is what it would look like

Our new online store shows exactly why we’re demanding the company to drop ALL animal-derived materials. pic.twitter.com/rYBSUS1AuA
— PETA (@peta) November 29, 2021
 

" Така биха изглеждали облеклата, в случай че Ubran Outfitters използваше човешка кожа вместо животинска ", пишат от PETA. Можете и да изпратите специфична картичка до другар, която прилича ваучер за подарък, само че в действителност единствено ще води получателя до уеб страницата. 



 Инициативата даже е ориентирана към три съответни марки, а те са Urban Outfitters, Anthropologiе и Free People, които употребяват животинска кожа за облеклата и аксесоарите си. Призивът на PETA е търговците да спрат да оферират сходни продукти, а клиентите да спрат да ги купуват.  През последното десетилетие от ден на ден огромни фешън марки ограничиха или изцяло отхвърлиха използването на естествената кожа.

 
Рекламите на пластични интервенции – към този момент неразрешени за непълнолетни
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР