Припомняме ви нашето разследване, че самообявилият се за борец срещу

...
Припомняме ви нашето разследване, че самообявилият се за борец срещу
Коментари Харесай

Семейството на бореца срещу корупцията Любо Чакъров забъркано в далаверата със социални средства в Пловдив

Припомняме ви нашето следствие, че самообявилият се за герой против корупцията и демократ и татко му се замесиха в всеизвестен скандал с компания с големи отговорности към Национална агенция за приходите, която е.

Тогава, че се пробва по един много срамен метод да подведе обществеността.

и съратникът му д-р Атанас Бояджиев постоянно хвърлят обвинявания в публичното пространство - къде основателни, къде изцяло нелепи, в множеството случаи без доказателства, правейки се на борци против корупцията от името на гражданското общество.

Хубаво е по принцип да имаме борци против корупцията в ръководството, само че не може сходни ментета да са представители на пловдивското общество. Най-малкото по този метод позорят това пловдивско общество, което е едно от най-автентичните декомкратични в страната ни.

Разследвайки в Plovdiv24.bg далаверите на семейство Чакърови, стигнахме до един настоящ и фрапиращ случай.

Община Пловдив съобщи ръководството на девет обществени услуги, предоставяни от комплекс " Свети Георги ", на частната компания " Соник старт ". Фирмата е от София, съставлява се от Иван Иванов и е спечелила социална поръчка за снабдител на услугите. Частният реализатор би трябвало да поеме обслужването на дневните центрове и предпазените жилища за хора с психологични и умствени увреждания, в които има общо 195 души. В КСУ " Св. Георги " работеха 116 индивида, които са освободени от края на януари и преназначени в частната компания. 

Бюджетът за тези обществени услуги е в размерна около  2.5 милиона лв. . Тоест общината се отхвърля от тези пари и ги трансферира за ръководство на частната компания . Страхотна скица, само че по-скандалното е кой стои зад тази скандална скица с нашите средства?

Семейство Чакърови прозира зад фирма  " Соник старт ". До 2013-та Ангел Чакъров, бащата на и някогашен зам.-министър по времето на е шеф на компанията до 2013-та, когато трансферира ръководството на Миглена Маркова - Господинова, с която живее на фамилни начала. Тя е шеф допреди година. Явно тогава някъде е замислена скандалната скица, по тази причина и тя се маха като шеф. Следите обаче остават.

Какво се получава? Докато Любчо Чакъров се прави на герой против корупцията, фамилията му точи средства посредством схеми с община Пловдив! Крадецът вика " Дръжте крадеца ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР