Припомняме, вчера Кремъл съобщи, че руският президент Владимир Путин се

...
Припомняме, вчера Кремъл съобщи, че руският президент Владимир Путин се
Коментари Харесай

Гари Каспаров: Бас ловя, че на Путин е поставена американска ваксина

Припомняме, през вчерашния ден Кремъл заяви, че съветският президент Владимир Путин се е ваксинирал против COVID-19, само че не беше конкретизирано с каква ваксина и не бяха показани фрагменти от здравната операция.

" Часовникът на Путин е швейцарски, банката му е в Кипър, а кучето му е в Мар а Лаго. Обзалагам се, че имунизацията му е американска. " - написа Каспаров по отношение на обява на организация Reuters, съобщаваща в задатък, че ще остане загадка какъв препарат ще бъде подложен съветския президент.

След имунизацията представителят на Кремъл Дмитрий Песков разгласи, че " и трите съветски ваксини са надеждни ", само че не даде доказателства, че поставеният препарат е съветски. Той съобщи пред публицистите, че ще би трябвало да повярват на думите му.

На въпросите за неналичието на гласност, Песков отговори, че Путин " не харесва " концепцията да се имунизира пред камера.

През декември 2020 година, на огромна конференция, Владимир Путин описа, че към момента не се е имунизирал против COVID-19, тъй като имунизацията " Спутник V " не е предопределена за хора неговата възраст (68 години). По-късно съветското здравно министерство предложи имунизацията и за хора над 60 година - тогава съветският президент изясни, че още не е пристигнал редът му.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР