Припомняме, че на 1 ноември, сряда, около 19:00 часа Анев

...
Припомняме, че на 1 ноември, сряда, около 19:00 часа Анев
Коментари Харесай

Шампионът Краси Анев е поставен в медикаментозна кома

Припомняме, че на 1 ноември, сряда, към 19:00 часа Анев бе открит прострелян в корема до язовир Дренов дол край Кюстендил. Оръжието на някогашния биатлонист е законно. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известена е прокуратурата, оповестиха от ОДМВР Кюстендил след случая.

Към момента няма информация дали се касае за опит за самоубийство. Последната му обява обаче във Facebook демонстрира, че той евентуално е имал персонални проблеми. Постът на Анев съдържа думи на писателя Павел Вежинов – „ Всяко изменничество стартира с доверие “, като е коментирал изпод „ Абсолютна истина “.

Красимир Анев дълги години бе най-хубавият биатлонист на България и взе участие на няколко Зимни олимпийски игри, има европейска купа, а също така беше част от Световната купа, където има записано четвърто място. Той се отхвърли от спорта през 2020 след дълги години разногласия с управлението на Българската федерация по биатлон, заради които се готвеше настрана от националния тим. В началото на тази година той разгласи завръщане в спорта и записа второ място в преследването на Държавното състезание в Белмекен в края на март.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР