Приоритетите в сектор Земеделие обсъдиха министърът на земеделието д-р Иван

...
Приоритетите в сектор Земеделие обсъдиха министърът на земеделието д-р Иван
Коментари Харесай

Иван Иванов: Доказахме, че земеделието е приоритет

Приоритетите в бранш " Земеделие " разискаха министърът на земеделието доктор Иван Иванов и служебният министър Явор Гечев при встъпването му в служба. Двамата разясниха най-належащите задължения и действия, стартирани от доктор Иван Иванов и екипа на Министерството на земеделието, които би трябвало да се осъществят в идващите месеци.

По време на церемонията за предаване на поста двамата обрисуваха неотложните задания, с които би трябвало да продължат да подкрепят земеделските производители, като бе стихотворец ангажимент за довеждане докрай на поетите задължения пред сектора и продължение на положителните начинания. Д-р Иванов напомни, че тази година бюджетът за поддръжка на бранша е рекордно висок, с което се потвърди, че земеделието е приоритет, играе основна роля за продоволствената сигурност на страната.

Гечев разяснява, че е работил и познава бранша от дълги години, проблемите в него и работата, която следва. " Поемам поста от Вас с отговорност и схващане, в името на консолидирането на агросектора и затвърждаването на позицията му като водещ фактор в българската стопанска система - поръчител за продоволствената сигурност на нашия народ и Европейския съюз ", обърна се Гечев към Иванов. " Ще се работи интензивно за дотъкмяване на работата по Стратегическия проект, Националния проект за възобновяване и резистентност и подготовката за тяхното използване. Ще продължим работата по нужното законодателство в бранш " Земеделие " и за естественото действие в цялата система ", приключи Гечев.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР