Приоритет в работата ни е увеличаване доходите и покупателната способност

...
Приоритет в работата ни е увеличаване доходите и покупателната способност
Коментари Харесай

Филип Попов: Искаме увеличаване на доходите и ценова стабилност на пазара

„ Приоритет в работата ни е увеличение приходите и покупателната дарба на хората. За това Българска социалистическа партия сме изрично срещу предложенията за бюджет на служебното държавно управление “. Това съобщи на срещи с членове и симпатизанти в селата Кошава, Покрайна и Сланотрън лидерът на листата във Видин Филип Попов. 
Той напомни, че с помощта на присъединяване на  БСП в ръководството на България към този момент са факт безплатните детски градини и ясли. Увеличено е майчинството, детските надбавки, ваучерите за храна на работещите българи, обезпечена е еднократна помощ от 300 лева за всяко дете до 4-ти клас и безвъзмездни учебници до довеждане докрай на приблизително обучение, отстранен е Данък добавена стойност върху цената на хляба, въведен е таван на тока за семействата, а младите фамилии получават необлагаем доход  в размер на 600 лева за едно дете и 1200 лева за две деца.  
„ С ваша помощ и поддръжка ще осъществяваме и останалите акценти, които заложихме в нашата стратегия, а точно – битката със спекулата, безвъзмездни медикаменти за децата до 14 – години. Искаме да има опазване на здравето освободено от такси за здравноосигурените, лечебните заведения да не бъдат повече търговски сдружения, тъй като здравето не е стока и не може да се продава “, разяснява още Попов и ясно съобщи, че партията ревниво ще пази устоите в българското семейство, където място няма т.н трети обществен пол. „ Ще съхраним българските монументи и няма да допуснем България да бъде въвлечена във военни дейности “, добави лидерът на 5 МИР Видин.  
Кандидатите за народни представители се срещнаха и с поданици на община Димово. Продължава предизборната обиколка с хората, с цел да се чуят проблемите  и в по-малките обитаеми места и да се търсят различни способи за решаването им. 
 „ Да! Можем. С номер 1 в бюлетината - за по-добра България! “, прикани Филип Попов. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР