Приоритет на ДПС е качеството на образованието. Трябва да подготвим

...
Приоритет на ДПС е качеството на образованието. Трябва да подготвим
Коментари Харесай

Карадайъ на среща с младежи: Приоритет на ДПС е образованието

 izbori_2023_v1_014

Приоритет на Движение за права и свободи е качеството на образованието. Трябва да подготвим младежите за новите специалности. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи на среща с младежи в Стара Загора дружно с заместник-председателя на партията и лидер на листата за Града на липите Халил Летифов.

 

 Младежи1

 

В новото време една част от специалностите няма да ги има, само че ще има нови и вие би трябвало да сте готови за тях. Затова е основен въпросът с качеството на образованието.  Вие, младите, сте хората, които би трябвало да извършите България атрактивно място за живеене. Трябва да сте най- готови с новите специалности освен на пазара на Европейски Съюз, само че и на международния, добави Карадайъ.

 Младежи3

 

Според него въпросът с реализацията на младежите е директно обвързван с икономическото развиване на страната. Ускореното и догонващо икономическо развиване ще ни даде опция да стигнем до междинните европейски стандарти на живот. Това е генералната задача, по която ще работим незабавно откакто спрем обедняването, съобщи Карадайъ. Той добави, че това ще стане с разсъдък, отговорност и разговор.

 

 Младежи4

Движение за права и свободи би трябвало да взе участие във властта, с цел да не изпуснем и идващите европейски стратегии, по този начин както се случва и с Плана за възобновяване и резистентност, и с оперативните стратегии, по които има нула реализация. Вярвам, че вие ще извършите по този начин, че ДПС да е част от болшинството, с цел да помогнем на Родината да не затъва, а да се развива ускорено. Да не се постанова младежите да търсят прехранване другаде. Не би трябвало никой да стопира младежите да вървят по света, да се развиват, да се образоват, да учат, да получават нови специалности, само че те би трябвало и да желаят да се върнат и да осъществят наученото тук, в България, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР