Принцесата на Уелс се извини за всякакво объркване, което може

...
Принцесата на Уелс се извини за всякакво объркване, което може
Коментари Харесай

Помните ли първата снимка на Кейт Мидълтън след операцията? Обвиниха я, че е фотошопирана, ето какво отговори тя!

Принцесата на Уелс се извини " за всякакво комплициране ", което може да е предизвикала, откакто призна, че е редактирала фотография за Деня на майката на нея и нейните деца.

Изявлението й бе оповестено в обществените медии на двореца Кенсингтън, откакто пет организации го отдръпнаха заради опасения за редактиране.

" Както доста фенове фотографи, и аз от време на време опитвам с редактиране “, сподели Катрин.

Изображението, направено от принца на Уелс, е първото на Катрин, оповестено след интервенцията й през януари, писа BBC.

PA, Getty Images, AFP, Associated Press и Reuters отстраниха изображението. АП означи " противоречие в подравняването на лявата ръка на принцеса Шарлот ".

В изказването си в X Катрин сподели: " Исках да изразя своите извинения за всяко комплициране, породено от фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден. Надявам се, че всички празнуващи са имали доста благополучен Ден на майката. К. “

Извинението, оповестено в обществените медии, идва от формалния акаунт на принца и принцесата на Уелс, само че е подписано с " К " за Катрин.

Тя поема отговорността за измененията на фотографията, а не брачният партньор й принц Уилям, който е направил фотографията, или някой от по-широкия екип към кралската двойка.

Според кралски източници е имало " незначителни корекции ", направени от принцесата на Уелс в фотографията, която по-късно е оповестена онлайн от двореца Кенсингтън.

Дворецът Кенсингтън съобщи, че няма да преиздаде истинската нередактирана фотография на Кейт и нейните деца.

Картината демонстрира Кейт седнала, заобиколена от принцеса Шарлот, принц Луи и принц Джордж, който прегръща майка си.

Това беше първата публична фотография на принцесата на Уелс след коремната й интервенция преди два месеца. Оттогава тя стои надалеч от публичното внимание.

Изображението беше оповестено със известие от Катрин, което гласи: " Благодаря ви за благите пожелания и продължаващата поддръжка през последните два месеца. Желая на всички цветущ ден на майката. “

Снимката е предопределена единствено като " аматьорска, фамилна фотография “, оповестена за отбелязване на Деня на майката, споделят кралски източници.

Изводът е, че това не е професионална операция, а разчистване на фотография, запечатала фамилен миг.

Само дето това не беше просто персонална снимка; шерването й неизбежно щеше да се преглежда като опит да се спрат спекулациите и тайните теории за Катрин, до момента в който тя се възвръща от интервенция.

Вместо да даде отговор на сходни клюки, изображението по нехайство повдигна повече въпроси.

Снимката също по този начин ще докара до полемики за това по какъв начин медиите би трябвало да употребяват изображения или клипове от обществени медии, които са създадени без присъединяване на самостоятелни публицисти.

До момента единствената фотография на принцесата след интервенцията й бе папарашки фотос, който не беше употребен от английските новинарски организации заради опасения за нарушение на поверителността.

Пет фотоагенции отдръпнаха изображението заради опасения, че е било " манипулирано “. Асошиейтед прес издаде " съобщение за заличаване “ – промишлен термин, употребен за отдръпване. Това се случи късно в неделя, а те обявиха: " При по-внимателна инспекция наподобява, че източникът е манипулирал изображението. Няма да бъде изпратена заместваща фотография. “

Ройтерс сподели, че също са отдръпнали изображението " след обзор след публикуването ", а Агенция Франс Прес също е издала " уведомление за наложително заличаване ".

Getty Images стана четвъртата организация, която отдръпна фотографията. И PA сподели по-късно в понеделник, че също е отдръпнала изображението, въз основа на неналичието на уточнения от двореца Кенсингтън.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР