Принцесата на Уелс редактира снимката за Деня на майката –

...
Принцесата на Уелс редактира снимката за Деня на майката –
Коментари Харесай

Снимката на Кейт Мидълтън за Деня на майката, направена в „40-минутен прозорец“ и „редактирана за деца“

Принцесата на Уелс редактира фотографията за Деня на майката – направена единствено в 40-минутен прозорец – с цел да накара децата си да наподобяват добре, оповестява се през днешния ден.

42-годишната принцеса Кейт направи някои корекции в облика, който принц Уилям взе за нея и нейните усмихнати деца. Тя призна това в понеделник, защото се споделя, че има вяра, че честността е „ най-хубавата политика “, само че фотографията беше изтеглена от огромни организации за фотоси, в това число Associated Press и Press Association, откакто станаха подозрителни, че е манипулирана.

Сега се твърди, че майката на три деца е манипулирала за принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи и го е изпратила на своя екип в събота. След това беше въведен проект за издание на фотографията в неделя в 9 сутринта дружно със известие, оповестява The Times. Инсайдери споделиха на изданието, че тя е „ мислела за личните си деца, когато е редактирала фотографията, надявайки се, че те наподобяват добре поради тях самите “. с цел да отхвърли слуховете за здравето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР