Принцесата на Уелс Катрин е диагностицирана с рак и е

...
Принцесата на Уелс Катрин е диагностицирана с рак и е
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак

Принцесата на Уелс Катрин е диагностицирана с рак и е почнала химиотерапия.  Това тя разгласи във видео известие в петък, в което разказва последните два месеца като " необикновено сложни за цялото ни семейство “.

Нейната диагноза следва тази на крал Чарлз III, който разгласи личната си диагноза и лекуване на рак при започване на февруари. Новината идва след интервал на мощна неустановеност по отношение на здравето на Катрин, която претърпя коремна интервенция през януари и значително изчезна от общественото пространство, до момента в който се опитваше да се възвърне.

Подобно на краля, 42-годишната Катрин не посочи какъв тип рак има, само че помоли обществеността и медиите да уважат желанието й за усамотение, писа ABC News.

" Надяваме се, че ще разберете, че като семейство в този момент имаме потребност от малко време, пространство и усамотение, до момента в който завърша лекуването си “, сподели Катрин, която е брачна половинка на принц Уилям и бъдеща кралица.

" Това, несъмнено, пристигна като голям потрес “, сподели Катрин, " и Уилям и аз направихме всичко допустимо, с цел да обработим и управляваме това частно в името на нашето младо семейство. Както можете да си визиите, това лиши време. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР