Принцесата на Монако Шарлийнн е преминала през успешна операция в

...
Принцесата на Монако Шарлийнн е преминала през успешна операция в
Коментари Харесай

Оперираха успешно принцеса Шарлен

Принцесата на Монако Шарлийнн е минала през сполучлива интервенция в ЮАР и сега се възстановяна. Хирургическата намеса е била поради зараза през май, оповестява Българска телеграфна агенция.

Принцесата е била под обща анестезия и ще остане в болничното заведение в южноафриканската република 48 часа за наблюдаване, предава Агенция Франс Прес, базирайки се на човек от двореца.

Принцесата бе призната в болничното заведение на 1 септември, когато внезапно се почувствала зле, само че тогава не се наложи да бъде оперирана. Впоследствие обаче нещата се усложниха, което докара до хирургическа интервенция. Предполага се, че повода за незабавното й хоспитализиране е затруднения след интервенция за зъбни импланти, направена в Европа.

Това е втората интервенция, на която принцеса Шарпийн се подлага в ЮАР. Първата бе на 13 август в болничното заведение в Дърбан, където бе приета в болница под псевдоним, и продължи 4 часа под обща упойка.

Шарлийн дойде в РЮА през май за присъединяване в благотворителните акции на организацията за отбрана на носорозите. През юли се навършиха 10 години от сватбата им с принц Албер, само че не беше отпразнувана в Монако поради отсъствието й. По време на престоя й в южноафриканската република принцесата е била посетена няколко пъти от брачна половинка си и двете им деца.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР