Принцеса Юджини е много обичана в двора – тя е

...
Принцеса Юджини е много обичана в двора – тя е
Коментари Харесай

Короната не стиска: 10 редки снимки на принцеса Юджини от Йорк

Принцеса Юджини е доста обичана в двора – тя е блага и отзивчива и обожава фамилията си. Навремето тя, сестра ѝ Беатрис и майка им Сара бяха неразделни и ходеха безусловно на всички места дружно.

С възрастта, несъмнено, Евгения се снабдява със лично семейство, само че не не помни за майка си и по-голямата си сестра.

Макар че малко хора знаят, че в по-младите си години Евгения от време на време подценява кралския дрескод.

През октомври 1992 година Евгения (вляво) потегля в първи клас. По това време тя е на четири години. До принцеса Евгения стоят майка ѝ, херцогиня Сара Йоркска, както и сестра ѝ, принцеса Беатрис.

Принцовете Хари и Уилям са елементарно разпознаваеми измежду тези деца. Юджини и Беатрис познават престолонаследниците още от бебешки години. Те са много близки между тях и до през днешния ден.

На тази много рядка фотография Евгения, дружно с майка си и сестра си, отива на премиерата на “Хари Потър и философският камък ”. През ноември 2001 година Евгения е на 11 години, а Беатрис – на 13.

Сестрите обожават да вървят на кино министър председатели! През 2004 година те се срещат за първи път с Леонардо ди Каприо, на премиерата на “Авиаторът ”. За появяването си на аления килим Евгения избира семпла рокля с флорален принт и черен чорапогащник.

2007 година и много смелото облекло на принцеса Евгения. Тя пристигна в Хайд Парк за фестивала и като всяка млада дама искаше да се облече уместно и стилно (доколкото е допустимо за една тийнейджърка).

На тази фотография мъчно можете да разпознаете принцеса Юджини: смелият грим с розови изкуствени мигли не подхожда на статуса ѝ. На тази фотография тя към този момент е на 18 години, а майка ѝ и сестра ѝ още веднъж са до нея.

Самата Евгения признава през ноември 2008 година, че е неразделна със фамилията си: “Мама, Беа и аз се назоваваме “триножникът ”. Те са най-хубавите ми другари в целия свят! ”

Това е един в действителност неповторим и необичаен кадър: тук Евгения се среща с бъдещия си брачен партньор, бизнесмена Джак Бруксбанк. Срещата им се е състояла по време на кралско конно съревнование през 2011 година

Интересен факт: Подобно на кралица Елизабет II и брачна половинка ѝ Филип, принцеса Евгения и Джак Бруксбанк са далечни родственици.

Ако си мислите, че принцеса Юджини наподобява като работеща дама на тази фотография, значи не е по този начин. От 2013 година до 2015 година принцесата живее и работи в Ню Йорк като управител на търг за Paddle8.

От юли 2015 година Евгения работи в художествената изложба Hauser & Wirth. През 2017 година тя е нараснала в съдиректор на лондонския клон.

Абсолютно очарователната принцеса Евгения на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Това евентуално е една от най-хубавите ѝ обществени визии – шапката вид “стълба ” наподобява сладка и се съчетава с останалата част от тоалета.

Принцеса Юджини от Йорк се омъжва за господин Джак Бруксбанк
Годината е 2018, принцеса Юджини тук е на 28 години и се омъжва за своя обичан, Джеймс Бруксбанк. Малката им дъщеричка Огъст скоро ще навърши две години, а през януари 2023 година стана ясно, че Юджини скоро ще стане майка за повторно.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР