Принцеса Кейт от Уелс се превърна в най-популярната кралска особа

...
Принцеса Кейт от Уелс се превърна в най-популярната кралска особа
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън стана най-популярната кралска особа във Великобритания

Принцеса Кейт от Уелс се трансформира в най-популярната кралска персона във Англия откакто й бе поставена диагнозата рак, оповестява ДПА.

Кейт изпревари брачна половинка си, уелския принц Уилям, като 76% от интервюираните британци обявиха, че имат позитивно мнение за бъдещата английска кралица.

Kate Middleton’s popularity UK grows in the U.K. after cancer revelation, poll shows
— Mercury News (@mercnews)
Рейтингът на известността ѝ се е повишил с шест процентни пункта от началото на годината, през което време тя насочи видеопослание към нацията, в което разгласи лекуването си с химиотерапия.

Престолонаследникът Уилям, с позитивен рейтинг от 73% в изследването на YouGov, слезе от челната позиция със спад от един процентен пункт за разлика от януари, само че въпреки всичко остава вторият най-предпочитан измежду кралските особи.

Около 1/5 от хората (21%) имат негативно мнение за принца спрямо 15% за принцесата.

Сестрата на крал Чарлз Трети – Ана, е на идващото трето място с позитивен рейтинг от 71%, като принцесата има минимален негативен рейтинг - 13%.

Тя е следвана от Чарлз, който също като Кейт се лекува от рак.

Кралят има 63% позитивен рейтинг и 30% негативен, а след него се подреждат брат му принц Едуард, херцог на Единбург, с 54% позитивен рейтинг, и кралица Камила, която се е повишила с два процентни пункта от януари насам, като 50% имат позитивно мнение за Камила.

After a shocking video statement in March from Kate Middleton, the Princess of Wales, announcing her cancer diagnosis, a new poll indicates that she is now the British public’s favorite royal.
— The New York Sun (@NewYorkSun)
По-малко от 1/3 имат позитивно мнение за херцога и херцогинята на Съсекс - 31% за Хари и 26% за Меган.

Принц Андрю, херцогът на Йорк, чието пагубно изявление в „ Нюзнайт “ още веднъж попадна в светлината на прожекторите този месец с излизането на драмата на Нетфликс Scoop, остава минимум известният член на фамилията измежду включените в изследването на YouGov.

Около 6% имат позитивно мнение за Андрю, до момента в който 86% имат негативно.

Кейт се отдръпна от публичния живот, до момента в който се подлага на лекуване за рак, който беше открит при следоперативните проучвания след тежката коремна интервенция през януари.

Тя показа обществено за личната си диагноза в прочувствено видеопослание, оповестено на 22 март, откакто се сблъска с онлайн тайни теории за здравето и местонахождението си.

Послания за излекуване заваляха от целия свят, а Уилям и Кейт оповестиха, че са „ извънредно трогнати “ и „ изключително разчувствани “ от топлотата и поддръжката на обществеността.

YouGov интервюира 2 004 пълнолетни поданици на Англия сред 2 и 3 април.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР