Принцеса Катарина-Амалия или просто Амалия, както и позната в родната

...
Принцеса Катарина-Амалия или просто Амалия, както и позната в родната
Коментари Харесай

Имат ли връзка нидерландската принцеса и Борис Търновски

Принцеса Катарина-Амалия или просто Амалия, както и позната в родната си страна, е актуалната престолонаследничка на Нидерландия. След закани за живота й, тя водеше относително уединена живот.
 Принцеса Катарина Амалия, напускането на студентското общежитие в Амстердам и заканите против нея
Заплахите, които получи нидерландската принцеса

Катарина Амалия към този момент се движи с защита

Няма по какъв начин обаче да си 20-годишна принцеса и да не се срещаш с никакви хора. Оказва се, че Амалия е изключително близка не с кого да е, а с принц Борис Търновски - наследник на починалия княз Кардам, наследник на българския цар Симеон Втори.

Амалия и 26-годишният Борис бяха видяни за първи път дружно на сватбата на херцогиня Мединачели в Испания през октомври 2023 година След това обаче редица всемирски медии като Hola и Prive настояват, че двамата не престават да поддържат връзка.

Принцесата постоянно отскача до Мадрид, където двамата имат общи другари и къдет о постоянно е и майката на Борис - Мириам Унгрия и Лопес. След като губи брачна половинка си Кардам през 2015 година, тя се омъжва за принц Гази бин Мохамед през 2022 година, братовчед на сегашния крал на Йордания Абдула Втори.

Очевидно всички тези връзки вършат Борис Търновски подобаваща партия за бъдещата кралица на Нидерландия. Докъде обаче ще стигне връзката им, в случай че има такава и не става дума просто за другарство, следва да забележим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР