Принцеса Даяна застанала срещу Камила и й отправила предупреждение от

...
Принцеса Даяна застанала срещу Камила и й отправила предупреждение от
Коментари Харесай

Шок! Къде Даяна спипала Чарлз и Камила

Принцеса Даяна застанала против Камила и й отправила предизвестие от 12 думи, откакто ги намерила с принц Чарлз да си приказват уединено, по време на празненство, твърди някогашен офицер от кралската отбрана, за което оповестява Daily Mirror, представен от dir.bg.

Даяна се омъжи за престолонаследника на английския престол на приказна женитба в катедралата " Сейнт Пол " преди повече от 41 години - те са родители на принцовете Уилям и Хари.

Но по-късно се разбра, че Чарлз редовно е изневерявал на брачната половинка си с Камила Паркър Боулс - някогашна другарка, с която е излизал през 70-те години.

Това накара Даяна да изплаче в изявлението си за " Панорама ": " Е, бяхме трима в този брак, тъй че беше малко пренаселено ".

И в този момент някогашният офицер от кралската отбрана Кен Уорф, който бил част от екипа по сигурността на Даяна в продължение на шест години, разкри момента, в който кралските особи схванаха, че краят на брака им е близо.

Говорейки с Ранвир Сингх по ITV, той си спомни по какъв начин Даяна и Чарлз участвали на празненство, проведено от сестрата на Камила - и че Камила била там.

Той описа по какъв начин той и други са били сюрпризирани, че Даяна е отишла на сбирката, защото е било цялостно с хора, които са били близки на Камила и Чарлз.

Г-н Уорф сподели: " Даяна нямаше никакви особени другарства на това празненство и когато пристигнахме там, беше изненада. Скоро по-късно, след към час чух да викат името ми, бях някъде в кухнята. И излязох и видях Даяна, която сподели: " Трябва да дойдеш с мен, не мога да намеря брачна половинка си, нито Камила ".

Не можех да кажа " не ", тя изглеждаше като че в някаква неволя и в последна сметка открихме принца и Камила да седят на диван в мазето и да си приказват. "

Уорф изясни: " Не знаех какво тъкмо щеше да направи Даяна в този миг, само че с огромна доза убеденост Даяна просто отиде при двамата и сподели на Камила: " Моля те, не се хвани с мен като с глупак. Знам какво става ".

И Камила сподели нещо, на което и до ден сегашен не съм схванал какво има поради: " Знаеш ли, имаш две прелестни момчета ".

Даяна отвърна: " Е, това е необикновен миг за мен и сигурно и за тях. Това сподели, че краят е близо ".

Разказът на Уорф е във връзка книгата, която се приготвя да пусне - " Diana Remembering the Princess ", която отбелязва 25-ата годишнина от нейната гибел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР