Принцеса Даяна е един най-големите герои вдългоочакванатакнига Spare“ на принц

...
Принцеса Даяна е един най-големите герои вдългоочакванатакнига Spare“ на принц
Коментари Харесай

„Живееш живота, който тя искаше за теб“: Кой предава послания на Хари от Даяна

Принцеса Даяна е един най-големите герои вдългоочакванатакнига „ Spare “ на принц Хари. Това излиза наяве още от началото на четивото, съдържащо към 400 страници,което той посвещавана брачната половинка си Меган, децата им Арчи и Лилибет и на своята майка, пишат The Guardian и Би Би Си. Медиите настояват, че имат копие на книгата, която би трябвало да излезе публично на 10 януари.

В нея принц Хари споделя, че му сеналожилода посети жена, която твърдяла, че „ можеда предава известия и да го свърже с майка му “.

„ Ти живееш живота, който тя искаше за теб и който тя не можа “, му споделила дамата, като добавила, че той ще получи знак от Даяна, обвързван сукрасяване на коледно дръвче.

Оказва се, че синът му Арчи счупил коледно бижу във формата на баба му, коетоспоред дамата било индикатор, че „ майка му била там. “

Принц Хари даже наел водач, който да го води през тунела в Париж, където майка му почина в автомобилна злополука през 1997 година,за да направи опит да разбере какво се е случило и какво е чувствала тя там.

Житейската история на принц Хари наблюдава товакак той се бори с брат си, взима опиати, любовните му връзки и нежеланието мубаща му да се дами наново,преживяваниятапо време на военната му работа, когато убива 25-има талибани в Афганистан.

ХерцогътнаСъсекс признава, че схваща за гибелта на баба си кралица Елизабет II от медиите.

В книгата той приказва за това, че е получил „ ужасяващи пристъпи на суматоха “, както и за своето безпокойствие, което изпитвал, когато трябвало да прави обществени изказвания.

Ключ към разбирането на ясното чувство на принц Хари за незавършена работа идва от откъс от американския публицист Уилям Фокнър, с който стартира една от главите„ Миналото в никакъв случай не е мъртво. То даже не е минало. “

„ Това е минало, което господства в сегашното му “ - възприятието, че е изгубил майка си и по-късно не съумява да откри поддръжката, която е очаквал.ОтБъкингамскиядворец отказваткоментар, написа Би Би Си.

Междувременно няколко книжарници в Испания към този момент продават дълго чаканите записки на английския принц Хари.

За записките на херцога на Съсекс оказва помощ известният американски публицист и публицист, лауреатът на премия " Пулицър " Джон Джоузеф Моринджър.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР