Принцът на мрака Ози Озбърн ще излезе за последен път

...
Принцът на мрака Ози Озбърн ще излезе за последен път
Коментари Харесай

Ози Озбърн ще излезе за последен път на музикалната сцена , за да се сбогува с нея

" Принцът на мрака " Ози Озбърн ще излезе за финален път на музикалната сцена, с цел да се сбогува с нея. Това съобщи неговата брачна половинка и управител Шарън, пишат изданията Music Times и Mirror. 

По нейни думи музикантът " ще свири още веднъж онлайн като последно довиждане ".

Припомняме, че 75-годишната легенда се отдръпна от турнетата през последните години поради Паркинсон и нуждата от интервенция след жестокото му рухване, което утежни пострадванията му от съвсем съдбовната злополука през 2003 година Оттогава насам Озбърн е имал изяви два пъти през 2022 година В тази връзка брачната половинка му съобщи:

" Той няма да прави повече турнета, само че възнамерява да направи още два концерта, с цел да се сбогува, защото усеща, че е редно. "

Миналата година Ози се отхвърли дефинитивно от турнетата, като анулира плануваните дати. В известие до почитателите в обществените мрежи изясни: " Това евентуално е едно от най-трудните неща, които в миналото съм споделял с вас. Както може би всички знаете, преди години претърпях тежка злополука, при която повредих гръбначния си дирек. Единствената ми цел през това време беше да се върна на сцената. "  Той добави, че по това време гласът му е бил " добре ", само че след множеството интервенции тялото му е " към този момент физически едва ".

Впрочем напълно неотдавна Озбърн претърпя четвъртата си интервенция на гръбначния дирек, която дефинира като " последна ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР