Принц Уилям все още обработва“ диагнозата за шок от рак

...
Принц Уилям все още обработва“ диагнозата за шок от рак
Коментари Харесай

Принц Уилям „все още обработва новините за шок от рак на крал Чарлз“, докато Кейт Мидълтън се възстановява

Принц Уилям „ към момента обработва “ диагнозата за потрес от рак на крал Чарлз, до момента в който брачната половинка му, принцесата на Уелс, продължава възобновяване си от интервенция, съгласно a източник.

Само седмица откакто Кейт беше изписана от болничното заведение след коремна интервенция предишния месец, стана ясно, че кралят е бил диагностициран с форма на рак. Това значи, че Чарлз е трябвало да анулира и отсрочи идни обществени отговорности, до момента в който се впуска в стратегия за лекуване. На собствен ред Уилям, който си взе отмора от кралските отговорности, до момента в който Кейт беше в болница, с цел да се грижи за нея и трите им деца, може да се наложи да се намеси, с цел да съставлява татко си на събития - макар че тази обстановка не е възниквала до момента.

Според Sunday Times има „ леко неразбиране “ в някои кралски кръгове от това, че Уилям гневно пази дневника си. Но източник, непосредствен до него, сподели пред изданието: „ В моменти като този това е увещание, че като се изключи че е предстоящ държавен глава, той е и човешко създание. Той обработва н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР