Принц Уилям няма планове да се срещне с принц Хари,

...
Принц Уилям няма планове да се срещне с принц Хари,
Коментари Харесай

Принц Уилям „няма планове“ да види Хари по време на пътуване до Обединеното кралство, за да посети Чарлз - въпреки надеждите на брат си

Принц Уилям няма проекти да се срещне с принц Хари, откакто през днешния ден отлетя за Обединеното кралство, с цел да бъде до болния крал страна след диагнозата му рак.

Принцът на Уелс остава концентриран върху грижите за брачната половинка си Кейт, която се възвръща от коремна интервенция и си взема нескончаем отпуск от публични отговорности до след Великден, споделиха източници. 41-годишният Уилям би трябвало да се върне на социална работа на следващия ден, като организира инвеститура в замъка Уиндзор сутринта и по-късно участва на церемония за Лондонската въздушна кола за спешна помощ вечерта.

39-годишният херцог на Съсекс е изчистил дневника си, с цел да лети до Лондон, с цел да бъде с татко си, макар проблематичните им връзки, което поражда опасения по отношение на сериозността на здравето на краля. Той беше изобразен да идва в Кларънс Хаус, с цел да посети татко си този следобяд.

Източници, близки до херцога, който в този момент живее в Монтесито, Калифорния, допускат, че той би се радвал на опцията да се срещне с Уилям, „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР