Принц Уилям Кейт Мидълтън се появиха официално на червения килим.

...
Принц Уилям Кейт Мидълтън се появиха официално на червения килим.
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на среща с Том Круз за лондонската премира на Топ Гън: Маверик

Принц Уилям Кейт Мидълтън се появиха публично на аления килим. Причината за това бе премиерата на кино лентата " Топ Гън: Маверик " за Обединеното кралство. А по време на събитието бяха придружавани от артиста Том Круз.

Премиерата се състоя в лондонския Leicester Square в четвъртък вечерта, 19-и май.

И поради характера на събитието, кралските особи бяха подбрали уместно облеклото си.

Кейт се бе спряла на семпла черна рокля по тялото на дизайнерската марка Roland Mouret, с дължина до пода. Акцент бе необятно бяло деколте, над което бе оставила свободно спусната косата си.

Принц Уилям пък бе заложил на класиката - черен смокинг и папийонка. Но не пропусна да се заиграе по занимателен метод с тематиката на вечерта. При това посредством обувките си - черни мокасини, избродирани със самолети F18 (самият Уилям е бил е водач на хеликоптер на Кралските военновъздушни сили).

Том Круз, който придружаваше двойката от самото начало, се изяви и като любезен джентълмен. Той не пропусна да подаде ръката си на Кейт, до момента в който тя се изкачваше по стълбите.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са получили специфична покана от артиста за премиерната прожекция на " Топ Гън: Маверик ", откакто схваща, че Уилям е огромен обожател на истинския филм от 1986 година " Имаме доста общи неща ", сподели Круз за кралската персона, написа People. " И двамата обичаме Англия, и двамата сме буйно запалени по летателните машини и обичаме да летим. "

За 59-годишния Том Круз това не е единствената му кралска среща за седмицата. В неделя артистът беше ко-водещ на конното съревнование Royal Windsor Horse Show, във връзка 70-годишното ръководство на кралица Елизабет, на което самата тя присъстваше.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР