Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън отпразнуваха 10 години

...
Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън отпразнуваха 10 години
Коментари Харесай

За пример: Уилям и Кейт - 10 години брак, три деца и нито ед...

Принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън отпразнуваха 10 години брак преди броени дни. Те се венчаха на 29 април 2011 година

След сватбата английският принц заведе младата си младоженка на невероятните тропически крайбрежия на Сейшелите, където двамата се любуваха на медения си месец.



Според близки до кралското семейство, обаче, островът е бил техен избор освен поради впечатляващите пейзажи. Всъщност наподобява, че тъкмо тази дестинация заема особено място в сърцата на двамата, оповестява „ Дейли Експрес “.

Кралският биограф Кейти Нишол споделя, че навръх Сейшелите четири години по-рано двойката стигнала до сериозен миг, който трансформирал изцяло връзката им.



В своята книга „ Уилям и Хари “ тя изяснява: „ Под луна толкоз ярка, че хвърляла сенки по брега, Уилям уверил Кейт, че тя е дамата за него. За първи път те разискали съществено въпроса за брака. Уилям, който е наследил нещо от бащиния си боязън от обвързване, знаеше, че ще изгуби Кейт, в случай че не й даде някакъв тип гаранция “.



Близък до херцозите на Кеймбридж споделил на авторката: „ Те не се схванаха да се оженят тъкмо тогава и там. Това, което те направиха, беше да сключат пакт. Уилям сподели на Кейт, че тя е дамата, само че той още не е подготвен да се ожени. Той ѝ даде обещание своето обвързване и сподели, че в никакъв случай няма да я разочарова, а тя на собствен ред се съгласи да го чака “.



Марша Муди, създател за кралското семейство, е съгласна, че този миг е повода Уилям и Кейт да се схванат да прекарат следсватбената си отмора на Сейшелите. В своята книга тя споделя: „ Двойката е била на това място три години по-рано, с цел да заздравят връзките си след раздялата, и го намерили за толкоз идилично, че решили да се върнат “.



Преди пътуването кралското семейство не разгласи дестинацията за медения месец. Това беше направено, с цел да може двойката да се порадва на малко усамотение и успокоение. Принц Уилям и Кейт прекарали почивката си на Северния остров. Според сведенията от това време, младоженците отседнали в „ първокласна вила “ с цени от 3000 паунда на нощ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР