Принц Уилям и Кейт ще се присъединят към другите кралски

...
Принц Уилям и Кейт ще се присъединят към другите кралски
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт ще се хранят отделно на Коледа по кралски причини

Принц Уилям и Кейт ще се причислят към другите кралски особи за Коледа в Сандрингам, само че заради традицията в никакъв случай не могат да се насладят на закуска дружно на 25 декември - и не е ясно за какво

Принц Уилям и Кейт постоянно се хранят настрана на Коледа, съгласно кралската традиция.

Членовете на фамилията обичайно се събират в Sandringham House на 25 декември за празничен обяд - само че преди тази закуска мъжете и дамите са разграничени. На Коледа кралските особи закусват в 9 сутринта, преди да участват на църковна работа в 11 часа сутринта в църквата " Св. Мария Магдалена ". При завръщането им в селската резиденция, предадена на крал Чарлз III след гибелта на кралица Елизабет II, напитките преди обяд стартират незабавно.

Бившият кралски готвач Дарън Макгрейди изясни, че дамите закусват в спалните си, до момента в който мъжете се събират в трапезарията два часа преди да се насочат към църквата. Не е ясно за какво, само че това значи, че принцът и принцесата на Уелс, както и други кралски двойки, в никакъв случай няма да ядат дружно.

Говорейки през 2017 година, няколко години преди гибелта на кралица Елизабет, господин Макгрейди сподели пред Daily Mail: „ На Коледа дамите нормално избират лека закуска от нарязани плодове, половин грейпфрут, изгорял самун и кафе, доставени в стаите им – Подносът на Кралицата се доставя тъкмо в 9 сутринта.

„ Междувременно членовете на кралското семейство слизат долу в трапезарията за изобилна закуска в 8:30 сутринта с яйца, бекон и гъби, кисела риба и бъбреци на скара, с цел да ги приготвят за църковната работа в 11 сутринта в „ Света Мария Магдалена “. Когато се върнат, напряко стартират с напитките преди обяд “, сподели той.

 



Причината за раздялата не е изцяло разбрана, само че може да е да се даде опция на дамите да имат повече време да приготвят прическите и грима си за доста фотографираната църковна работа. Храненето в стаите им ще разреши това. Г-н Макгрейди сподели още: „ Първият път, когато кралските членове се събират на Бъдни вечер, е за следобеден чай в 16:00 часа, постоянно в богато украсения салон на Сандрингам под изтънчено боядисания таван.

„ Това включва огромна торта, нормално джинджифилова торта или пандишпан с мед и сметана; плодова торта би се сблъскала с коледната торта на идващия ден. Малки торти и кифлички се оферират дружно с пръстени сандвичи (отстранени кори, сервирани на квадрати), цялостни с шунка и британска горчица, сирене Sage Derby и пиле Branston Pickle или Coronation, с чаша чай Earl Grey. "

Кралските особи също вечерят на Бъдни вечер и отварят подаръците си по немска традиция, наречена Heiligabend Bescherung. Друг детайл от кралската Коледа, който обаче остава неразбираем, е дали принц Хари и Меган ще участват на Сандрингам. Твърди се, че двойката е останала унизена, откакто поканата им е била „ оттеглена “, преди даже да бъдат изпратени.

Говореше се, че херцогът и херцогинята на Съсекс, дружно с децата си принц Арчи и принцеса Лилибет ще прекарат празничния сезон в Обединеното кралство тази година. Това щеше да е първият път, когато двойката прекара Коледа с кралското семейство от 2018 година насам. Един кралски специалист обаче допусна, че бащата на Хари, крал Чарлз, може да е отменил поканата след издаването на избухливата нова книга на Омид Скоби, Endgame.

 

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР