Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 г.,

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 г.,
Коментари Харесай

Малките тайни на Уилям и Кейт от университета

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 година, само че се познават от много преди този момент. Като двойка, чиято обич се ражда в университета, и те имат своите занимателни и леко срамни моменти дружно, които един ден евентуално ще опишат на децата си.

Направиха го и в последното телевизионно предаване, в което участваха. В него те трябваше да подготвят празнична вечеря за благотворителна идея. А Мидълтън не пропусна да спомене, че това не й е първият път, в който й се постанова да носи табла, тъй като в университета е припечелвала като сервитьорка .

Кейт се пошегува със себе си, че уменията й да носи чаши и чинии са в действителност ужасни. Дори един път се е случило по този начин, че спаначената чорба, която е сервирала, се е оказала по стените и тавана. Все отново, тя очевидно е родена за херцогиня, а не за обслужващ личен състав .
 Снимка 458129

По същото време, когато Кейт е заработвала като сервитьорка, Уилям се е опитвал да я впечатли с кулинарните си умения . Тя си спомня, че той й е приготвял спагети болонезе и други сходни неособено комплицирани ястия, написа The Sun.

Днес много по-рядко се навърта в кухнята и Мидълтън се майтапи, че най му се отдава да подготвя фамилната закуска . Шарлот и Джордж са наследили любовта към кулинарията и сами демонстрират предпочитание да подготвят някоя вкусна рецепта в компанията на родителите си.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и за какво херцогинята отхвърля непосредственост посред им
Кейт взима образец от Мелания

Странният жест на херцогинята

Това може единствено да радва майка им Кейт, тъй като развива тяхната креативност. Тя споделя, че всички най-вече се забавляват, когато си подготвят тесто за пица . Вероятно това да не ни звучи като най-традиционното ястие за херцог, херцогиня и техните принц и принцеса, само че няма подозрение, че им е най-любимото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР