Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да са семейство от

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да са семейство от
Коментари Харесай

Ето как Кейт Мидълтън се подигра с Принц Уилям

Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да са семейство от осем години и родители на три деца, само че преди време са били просто двама влюбени младежи, които се отдават бурно на възприятията си, написа начин на живот.бг.

А както при множеството двойки, и при тях има тези дребни, сладки смешки, които единствено те си схващат. Но за разлика от при множеството двойки, при принц Уилям и Кейт е мъчно да има нещо скрито-покрито. Така шеговитият прякор, който Мидълтън е измислила за своя обичан , стана обществено притежание.

 Снимка 403786

Източник: GettyImages

Когато двамата са гаджета в университета, Кейт се обръща към Уилям с " Big Willy " (Големият Уили). Голям, само че не на години, тъй като двамата са си набори, а на растеж. Принцът е висок 191 сантиметра, което не си е малко.

С времето обаче прякорът претърпява известна трансформация, която е обвързвана и с смяната във външния тип на брачна половинка на Кейт. Така от Големия Уили става Плешивия Уили ( " Baldy Willy " ).

Подобни прякори са нормални за двойките в кралския двор. Благодарение на тях те разпускат напрежението и се намира време за малко смешки около всички задължения и условия на протокола, написа Express.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР