Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да превърнат

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да превърнат
Коментари Харесай

Плановете на Кейт и Уилям за таен дом, жизненоважен за възстановяването й

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи проекти да трансфорат скришен дом в нещо като леговище като част от процеса на възобновяване на принцесата, оповестява Mirror. Говори се, че кралската двойка обмисля поправки и разширения на малко известна пристройка от червени тухли, прилежаща на тяхната резиденция Adelaide Cottage в Уиндзор. Семейството, което се реалокира в имението Berkshire към края на лятото на 2022 година, сега разделя времето си сред вилата с четири спални и обичаното им леговище Anmer Hall в имението Сандригам.

Докато Adelaide Cottage предлага идеално местонахождение заради близостта си до Lambrook School, където посещават принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, вътрешни хора допускат, че фамилията обмисля проекти за разширение на сега празна пристройка, с цел да помогне за възобновяване на принцесата. Това решение обаче не е лишено от провокации, защото източниците демонстрират, че принцът на Уелс „ осъзнава публичния надзор “ във връзка с кралските разноски и подхваща внимателен метод към персоналното финансиране на разноските.

„ Те [Уилям и Кейт] безусловно обожават Adelaide Cottage, само че тя съвсем пасва на цялото семейство, до момента в който Anmer Hall е доста по-голяма с обширна територия “, разкри източникът пред OK!. „ Adelaide Cottage се употребява като парцел за малко време, до момента в който децата са на учебно заведение наоколо, а Anmer Hall е за дълги уикенди и празници. “

Вътрешни хора разкриха проектите за преустрояване на порутена пристройка от червени тухли в Adelaide Cottage, целяща да я трансфорат в идеално леговище за семейство Уелс и техните помощници. Докато планът е на пауза, защото принцесата на Уелс се концентрира върху възобновяване си, съгласно известията проектите тлеят на назад във времето, подготвени да се пристъпят към деяние, когато назрее времето.

„ Никой не знае, че има много просторна пристройка от червени тухли, която не се употребява в съседство с Adelaide Cottage “, сподели вътрешен човек. „ В момента е населен и се нуждае от обширни ремонтни работи, в случай че би трябвало да бъде употребен. От известно време се водят полемики по отношение на потреблението на парцела като част от общата вила, само че става дума единствено за намиране на подобаващия миг за пускане на плана. “

Нуждата от пространство е повече от лукс; източници споделят, че е от жизненоважно значение за пътя на Кейт към уелнес, осигурявайки й спокойна среда, с цел да се оправи с потребностите на лекуването си. Anmer Hall е най-хубавият избор сега, с помощта на огромния си размер и усамотение. Имайки поради предишните отрицателни реакции по отношение на общественото финансиране, кланът от Уелс обмисля самичък да поеме сметката за ремонта на пристройката на Adelaide Cottage.

„ Уилям е доста наясно с публичния надзор върху харчещите привички на кралското семейство, тъй че той търси най-хубавия метод да покрие всички разноски за възобновяване “, разкри източник. „ Това е план, който към този момент е оставен на назад във времето заради неподходящото състояние на фамилията, само че ще бъде прегледан още веднъж, когато му пристигна времето. “

Adelaide Cottage, скрита в частния кралски парк на Crown Estate от 655 акра, в началото е била издигната през 1831 година като леговище за брачната половинка на крал Уилям IV, кралица Аделаида. Вилата претърпя обилни поправки през 2015 година и може да се похвали със съществено богат фон. Говори се, че таванът на основната спалня е декориран с позлатени делфини и орнаменти от въжета, съгласно разнообразни отчети.

След сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година имаше мимолетни клюки, че Adelaide Cottage може да стане новата им резиденция в Уиндзор. Съобщава се, че двойката е оценила уединението, което предлага и близостта му до Лондон. Освен това местоположението е изключително практично за принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, които всички посещават близкото учебно заведение Lambrook.

OK! се обърна към двореца Кенсингтън за изказване.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР