Принц Хари страда за дома и приятелите на Острова много

...
Принц Хари страда за дома и приятелите на Острова много
Коментари Харесай

Принц Хари страда за дома

Принц Хари страда за дома и приятелите на Острова доста му липсват, предадоха от „ The Sun “, базирайки се на анонимни източници.

Откакто херцозите на Съсекс се премесетиха в Канада, принцът не е спирал да чати с околните си и се е старал да не изгуби връзка с тях, без значение местоположението си. Последно се твърдеше, че Хари е пренебрегнал някои от приятелите си, само че наподобява, че не е по този начин.

„ Това, че е от другата страна на света, няма да му попречи да поддържа връзка с приятелите си. Той продъжлава да се вълнувв от битието на дългогодишните си приятели и да си написа с тях в чата, който от десетилетия употребяват. Знае, че в този момент е доста значимо да не изгубят връзка. Непрекъснато си пращат занимателни фотоси и видеа и се стараят да поддържат връзка обикновено “, съобщи източник.

След кралската женитба таблоидите разпространиха клюки, че Хари е загърбил някои от най-близките си, в това число тези, които познава от дете. Британската преса съобщи през 2019-а, че херцозите на Съсекс са заменили обкръжението си с холивудския елит като Джордж и Амал Клуни, Опра Уинфри и семейство Бекъм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР