Принц Хари сподели повече подробности за детството си и отношенията

...
Принц Хари сподели повече подробности за детството си и отношенията
Коментари Харесай

Принц Хари: Роден съм единствено и само, за да бъда ДОНОР на брат си

Принц Хари показа повече детайлности за детството си и връзките си с принца на Уелс в своите избухливи записки. В книгата " Резерва " 38-годишният херцог на Съсекс споделя, че е израснал със съзнанието, че е основан да подари орган на по-големия си брат, 40-годишния принц Уилям, в случай че той има потребност от това.

“Аз съм се появил на бял свят при положение, че нещо се случи с Уили ” - написа той и съобщи, че родителите, бабите и дядовците му даже са наричали него и брат му " правоприемник " и " запаса " като форма на " редуциране ".

Той разказва живота си като " задача да предлага разпръскване, развлечение и, при положение на потребност, аварийна част ", като да вземем за пример бъбрек, кръвопреливане или костен мозък.

Хари, който е с две години по-млад от принц Уилям, изясни по какъв начин концепцията за " правоприемник " и " авариен " се е утвърждавала през целия му живот.

Той сподели, че тази концепция, да бъде на този свят единствено при положение, че нещо се случи с Уилям, му е била " пределно ясна " от ранна възраст и е била " постоянно подсилвана " през целия му живот.
   View this post on Instagram

 

След това бащата на две деца описа виц от времето, когато е бил 20-годишен и е чул историята за " хипотетичните думи " на татко му към майка му, принцеса Даяна, в деня на раждането му.

Твърди се, че крал Чарлз III е споделил на брачната половинка си: " Чудесно! Ти към този момент ми даде правоприемник и аварийна част; аз си свърших работата.

На друго място в сензационната книга принц Хари нарушава кралския протокол и разисква болките във врата и гърба на татко си. Описвайки в детайли здравословните проблеми на крал Чарлз, херцогът на Съсекс написа за това по какъв начин татко му се бори с " непрекъснати болки във врата и гърба ", за които частично способстват старите му контузии от поло.

Хари също по този начин разказа няколко бомбастични разкрития за брат си Уилям, в това число по какъв начин той се е " отдръпнал " от прегръдката на Меган по време на неловката им първа среща.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР