Принц Хари се срещна с необикновените млади хора, отличени от

...
Принц Хари се срещна с необикновените млади хора, отличени от
Коментари Харесай

Майка ми би била невероятно горда: Принц Хари се срещна виртуално с носителите на наградата Даяна

Принц Хари се срещна с невероятните младежи, отличени от премиите " Даяна ", кръстени на починалата му майка, принцеса Даяна.

Двадесетте носители на премията " Наследство " от целия свят се събраха в Музея на науката в Лондон на особено събитие, отдадено на 25-годишнината на организацията в четвъртък.

Наградата " Даяна " е учредена две години след гибелта на Даяна, принцесата на Уелс, в автомобилна злополука в Париж през 1997 година

39-годишният херцог на Съсекс се срещна с групата виртуално от вкъщи си в Калифорния, където живее със брачната половинка си Меган Маркъл, сина им принц Арчи и щерка им принцеса Лилибет.

Prince Harry Video Chats with Diana Award Winners from California After Prince William Leaves Event
— People (@people)
Появявайки се посредством видеовръзка, Хари сподели на спечелилите: " Майка ми би била необикновено горда от цялата работа, която сте свършили, аз съм необикновено горделив и ви благодаря за всичко, което вършиме. "

" Съжалявам, че не мога да бъда там. Съжалявам, че не мога да бъда там с вас " , добави той.

Хари също по този начин благодари на групата за това, че " пази " наследството на починалата му майка, и показа, че е " съществено впечатлен " от цялата им работа. " Бъдещето е ваше и вие помагате да се оформи това бъдеще " , добави той.

" Наслаждавайте се на остатъка от вечерта, в случай че планирате да извършите това " , продължи Хари и добави със смях: " Не си навличайте доста неприятности, в случай че продължавате да се занимавате с това. И доста ти благодаря, че вдъхновяваш толкоз доста други хора и в това време защитаваш наследството на майка ми. Наистина правя оценка това. "

" Какъв въодушевяващ човек " , означи един от спечелилите след края на диалога.

По-рано по време на събитието 41-годишният принц Уилям се причисли към церемонията, с цел да произнесе къса тирада в чест на наследството на майка си и да връчи премиите на тазгодишните спечелили, трима от които са от Съединени американски щати.

'Mum would be incredibly proud'

The Diana Award is given to young people who have 'inspired and mobilised' service to communities. Prince William attended the event in person, but was not present for his brother's video call.
— Sky News (@SkyNews)
По време на речта си принцът на Уелс показа по какъв начин майка му го е научила, че " всеки има капацитета да даде нещо назад, че всеки, който се нуждае, заслужава да получи поддръжка в живота " . " Това завещание е нещо, върху което и аз, и Катрин се стремим да се съсредоточим в работата си, както и 50 000 младежи, които са получили премията " Даяна " през последните 25 години " , добави той за брачната половинка си Кейт Мидълтън.

‘My mother’s legacy is something that Catherine and I have sought to focus on’: Prince William says Diana ‘taught him that everyone has the potential to give something back’ in a moving tribute at awards ceremony
— Tatler (@Tatlermagazine)
Между братята, които се появиха поотделно, с цел да поддържат събитието, нямаше никакво взаимоотношение. Видеоразговорът на принц Хари стартира едвам към среднощ, много откакто главната вечеря беше завършила. Уилям си потегли към 20,30 ч.

Теси Оджо, основен изпълнителен шеф на премията " Даяна ", съобщи: " За нас е привилегия да получим поддръжката на принца на Уелс и на херцога на Съсекс, изключително когато означаваме 25-ата си юбилейна година. "

*Видеото е архивно!

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР