Принц Хари се е сгодил с американската актриса Меган Маркъл,

...
Принц Хари се е сгодил с американската актриса Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Принц Хари се е сгодил с американската актриса Меган Маркъл

Принц Хари се е сгодил с американската актриса Меган Маркъл, като сватбата ще е напролет на 2018 година, предадоха международните осведомителни организации, базирайки се на известие от Кларънс хаус, резиденцията на принц Чарлз.

Wedding 'Suits' on! Prince Charles announces #PrinceHarry–#MeghanMarkle's engagement https://t.co/HzHxFgLiyxpic.twitter.com/5jrupBeWLo

— DNA (@dna) 27 ноември 2017 година

Годежът е бил по-рано този месец. Меган Маркъл, която е на 36 години, се е срещнала с кралица Елизабет Втора. Принц Хари също е получил благословия от родителите на Меган Маркъл.

Принц Хари е на 33 години. Той е пети по ред за заместничество на английския трон. Меган Маркъл е на 36 години.

Миналата седмицата беше обявено, че Меган Маркъл се е изнесла от жилището си в Торонто, където се снимаше сериалът „Костюмари“ с нейно присъединяване. Според „Ю Ес уикли“ всички принадлежностите на актрисата са били опаковани, с цел да бъдат изпратени в Лондон.

Принц Хари и Меган Маркъл се срещнаха през юли 2016 година с помощта на другари. Принцът удостовери след няколко месеца връзката им. За първи път се появиха дружно обществено през септември на Игрите на непобедимите в Торонто, в които вземат участие ранени ветерани.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР