Принц Хари се е надявал да интервюира Владимир Путин, Доналд

...
Принц Хари се е надявал да интервюира Владимир Путин, Доналд
Коментари Харесай

Принц Хари искал да направи интервю с Путин и папа Франциск

Принц Хари се е надявал да интервюира Владимир Путин, Доналд Тръмп и Марк Зукърбърг за тяхното образование и контузии от детството в подкаст на Spotify, оповестява DailyMail.

Хари е разискал концепциите си за вероятни излъчвания с голям брой продуценти и продуцентски компании, като им е разказал по какъв начин желае да беседва с спорните фигури за това по какъв начин са станали хората, които са през днешния ден.

Съобщава се, че е желал да беседва и с папа Франциск за религията - съгласно Bloomberg продуцентите останали сюрпризирани от екзотичните му хрумвания, написа vesti.bg.

Разкритията идват, откакто договорът на Хари и брачната половинка му Меган със Spotify на стойност 15 милиона паунда беше преустановен.

Миналия четвъртък стрийминг колосът и продуцентската компания на Съсекс Archewell Audio разгласиха взаимно изказване, в което оповестиха, че се " разделят по взаимно единодушие и се гордеят с поредицата, която са създали дружно ".

Това се случва след седмица, в която Меган беше упрекната във подправяне на изявленията, а изпълнителният шеф на Spotify Бил Симънс назова Съсекс " измамници ".

Херцогът на Съсекс, за който по-рано този месец вътрешни източници твърдяха, че ще спре да дава изявленията, в които се споделя за кралското семейство, защото двамата с Меган " към този момент няма какво да кажат ", също имал проекти за предаване, отдадено на бащинството.

Междувременно се твърди, че той е предложил концепцията да разисква публични проблеми във всеки епизод, като засегне тематиките за изменението на климата и религията.

Твърди се, че практичността на интервюирането на тези посетители е провокирала въпроси от страна на хората от екипа на подкаста на Хари.

Принц Хари и правосъдните му борби с пресата

Вместо това тригодишният контракт на Съсекс със Spotify се разпадна, без да се реализира нито една от концепциите на херцога.

Меган, която съгласно новите изследвания е по-непопулярна от всеки път, приключи своя подкаст Archetypes, защото стрийминг колосът стартира да обновява продукцията си.

Съобщава се, че в края на 2020 година Хари и Меган са подписали контракт за 15 млн. паунда (20 млн. долара) със Spotify за плана, само че вътрешни хора, близки до аудиогиганта, настояват, че кралската двойка не е постигнала нужния аршин за работливост, с цел да получи цялостното заплащане, оповестява The Wall Street Journal.

Решителната херцогиня обаче към момента възнамерява да сътвори още подкастове и да откри нов дом за поредицата си, в която преди този момент са взели участие нейната другарка и тенис звезда Серена Уилямс, поп сензацията Марая Кери и южноафриканският комедиант Тревър Ноа.

В дните след бомбастичното известие Симънс, началник на отдела за нововъведения и монетизация на подкасти в Spotify, осъди двойката в епизод на личния си подкаст предишния петък.

" Е*ати измамниците. Това е подкастът, който трябваше да стартираме с тях ", сподели той.

" Трябва да се напия някоя вечер и да опиша историята, която имах с Хари, с цел да се опитам да му оказа помощ с концепция за подкаст. Това е една от най-хубавите ми истории ", добавя той..

Симънс, състезателен публицист, основава уеб страницата за спорт и попкултура и мрежата за подкастове The Ringer и го продава на Spotify през 2020 година за 200 млн. $.

След това той се причисли към стрийминг колоса и от дълго време подлага на критика двойката, в това число когато през януари предходната година взриви Хари, заявявайки, че е " срамно " да бъде обвързван с една и съща компания.

" Толкова ми е омръзнало от този човек. Какво носи той на масата? Само мрънка за нелепости и продължава да дава изявленията ".

" На кого му пука? На кого му пука за живота ти? ", жесток е Симънс.

Наскоро Spotify редуцира личен състав и понижи броя на гениите с огромни имена.

Стрийминг колосът разгласи, че ще редуцира към 200 чиновници - към 2 % от работната мощ - които работят в екипите му за подкасти. Той се базира на компликациите, свързани със основаването на рентабилни подкастове, макар тяхната известност измежду слушателите.

Меган приключи 13-ия си и финален епизод на " Архетипи " с предизвикателна лирика за оцеляването - само че не загатна за евентуална втора серия.

Откакто публично напуснаха кралското семейство и се реалокираха в Калифорния през 2020 година, херцогът и херцогинята преследват редица разнообразни способи за привличане на доходи.

Това включва бомбастичния спомен на принц Хари " Резервен ", който той сътвори като част от договорка за 20 млн. $ (16 млн. паунда) с Penguin Books.

Двойката също по този начин се сплоти с Netflix, с цел да продуцира документалния сериал, наименуван " Хари и Меган ", като се оповестява, че стрийминг колосът е платил на двойката 100 млн. $ (79 млн. паунда) за поредицата от шест епизода.

Но повече от три години, откакто взеха решение да изоставят живота в кралското семейство и да се насочат към нови пасища в Калифорния, двойката ще направи крачка обратно и ще остане зад кулисите на всяка бъдеща продукция на Netflix.

Язвителните нападки против членовете на семейството, в това число крал Чарлз, кралица Камила, принца и принцесата на Уелс, както и против цялата институция, ще бъдат отсрочени, защото двойката възнамерява да поеме функции по-далеч от очите на обществеността, оповестиха вътрешни лица пред The Sun по-рано този месец.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР