Принц Хари се е надявал да интервюира Владимир Путин, Доналд

...
Принц Хари се е надявал да интервюира Владимир Путин, Доналд
Коментари Харесай

Принц Хари искал да направи интервю с Путин и папа Франциск

Принц Хари се е надявал да интервюира Владимир Путин, Доналд Тръмп и Марк Зукърбърг за тяхното образование и контузии от детството в подкаст на Spotify, оповестява DailyMail.

Хари е разискал концепциите си за вероятни излъчвания с голям брой продуценти и продуцентски компании, като им е разказал по какъв начин желае да беседва с спорните фигури за това по какъв начин са станали хората, които са през днешния ден. 

Съобщава се, че е желал да беседва и с папа Франциск за религията - съгласно Bloomberg продецентите останали сюрпризирани от екзотичните му хрумвания. 

Разкритията идват, откакто договорът на Хари и брачната половинка му Меган със Spotify на стойност 15 милиона паунда беше преустановен. 

Миналия четвъртък стрийминг колосът и продуцентската компания на Съсекс Archewell Audio разгласиха взаимно изказване, в което оповестиха, че се  " разделят по взаимно единодушие и се гордеят с поредицата, която са създали дружно ".

Това се случва след седмица, в която Меган беше упрекната във подправяне на изявленията, а изпълнителният шеф на Spotify Бил Симънс назова Съсекс " измамници ".

Херцогът на Съсекс, за който по-рано този месец вътрешни източници твърдяха, че ще спре да дава изявленията, в които се споделя за кралското семейство, защото двамата с Меган " към този момент няма какво да кажат ", също имал проекти за предаване, отдадено на бащинството.

Междувременно се твърди, че той е предложил концепцията да разисква публични проблеми във всеки епизод, като засегне тематиките за изменението на климата и религията.

Твърди се, че практичността на интервюирането на тези посетители е провокирала въпроси от страна на хората от екипа на подкаста на Хари.

Вместо това тригодишният контракт на Съсекс със Spotify се разпадна, без да се реализира нито една от концепциите на херцога.

Меган, която съгласно новите изследвания е по-непопулярна от всеки път, приключи своя подкаст Archetypes, защото стрийминг колосът стартира да обновява продукцията си.

Съобщава се, че в края на 2020 година Хари и Меган са подписали контракт за 15 млн. паунда (20 млн. долара) със Spotify за плана, само че вътрешни хора, близки до аудиогиганта, настояват, че кралската двойка не е постигнала нужния аршин за работливост, с цел да получи цялостното заплащане, оповестява The Wall Street Journal.

Решителната херцогиня обаче към момента възнамерява да сътвори още подкастове и да откри нов дом за поредицата си, в която преди този момент са взели участие нейната другарка и тенис звезда Серена Уилямс, поп сензацията Марая Кери и южноафриканският комедиант Тревър Ноа. 

В дните след бомбастичното известие Симънс, началник на отдела за нововъведения и монетизация на подкасти в Spotify, осъди двойката в епизод на личния си подкаст предишния петък.

" Е*ати измамниците. Това е подкастът, който трябваше да стартираме с тях ", сподели той.

" Трябва да се напия някоя вечер и да опиша историята, която имах с Хари, с цел да се опитам да му оказа помощ с концепция за подкаст. Това е една от най-хубавите ми истории ", добавя той..

Симънс, състезателен публицист, основава уеб страницата за спорт и попкултура и мрежата за подкастове The Ringer и го продава на Spotify през 2020 година за 200 млн. $.

След това той се причисли към стрийминг колоса и от дълго време подлага на критика двойката, в това число когато през януари предходната година взриви Хари, заявявайки, че е " срамно " да бъде обвързван с една и съща компания. 

" Толкова ми е омръзнало от този човек. Какво носи той на масата? Само мрънка за нелепости и продължава да дава изявленията ".

" На кого му пука? На кого му пука за живота ти? ", жесток е Симънс.

Наскоро Spotify редуцира личен състав и понижи броя на гениите с огромни имена.

Стрийминг колосът разгласи, че ще редуцира към 200 чиновници - към 2 % от работната мощ - които работят в екипите му за подкасти. Той се базира на компликациите, свързани със основаването на рентабилни подкастове, макар тяхната известност измежду слушателите.

Меган приключи 13-ия си и финален епизод на " Архетипи " с предизвикателна лирика за оцеляването - само че не загатна за евентуална втора серия. 

Откакто публично напуснаха кралското семейство и се реалокираха в Калифорния през 2020 година, херцогът и херцогинята преследват редица разнообразни способи за привличане на доходи.

Това включва бомбастичния спомен на принц Хари " Резервен ", който той сътвори като част от договорка за 20 млн. $ (16 млн. паунда) с Penguin Books.

Двойката също по този начин се сплоти с Netflix, с цел да продуцира документалния сериал, наименуван " Хари и Меган ", като се оповестява, че стрийминг колосът е платил на двойката 100 млн. $ (79 млн. паунда) за поредицата от шест епизода.

Но повече от три години, откакто взеха решение да изоставят живота в кралското семейство и да се насочат към нови пасища в Калифорния, двойката ще направи крачка обратно и ще остане зад кулисите на всяка бъдеща продукция на Netflix.

Язвителните нападки против членовете на семейството, в това число крал Чарлз, кралица Камила, принца и принцесата на Уелс, както и против цялата институция, ще бъдат отсрочени, защото двойката възнамерява да поеме функции по-далеч от очите на обществеността, оповестиха вътрешни лица пред The Sun по-рано този месец.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР