Принц Хари с удоволствие би приел среща с брат си

...
Принц Хари с удоволствие би приел среща с брат си
Коментари Харесай

Принц Хари се срещнал с баща си Чарлз само за 45 минути, но не и с брат си Уилям

Принц Хари " на драго сърце би приел " среща с брат си Уилям, само че вместо това е " прекарал една нощ в лондонски хотел ", се твърди от медиите на Острова.

 

Въпреки че Хари и принцът на Уелс не възнамеряват да се срещнат по време на престоя на херцога, съгласно източник се допуска, че общият им другар Марк Дайър, който е бил ментор на принцовете след гибелта на Даяна, би могъл да работи като мост сред братята.

 

Смята се, че 41-годишният Уилям остава концентриран върху грижите за брачната половинка си Кейт, която се възвръща от коремна интервенция и си взима нескончаем отпуск от обществени отговорности до след Великден.

 

Вчера херцогът на Съсекс прелетя повече от 5 000 благи от вкъщи си в Калифорния до Лондон за едвам 45-минутна среща с болния от рак негов татко крал Чарлз. Хари не прекара нощта в нито една кралска резиденция, защото на процедура е безприютен на английска земя след изселването си от Фрогмор Котидж предходната година, и се допуска, че вместо това може да е отседнал в първокласен хотел.

 

Не се чака той да остане в Лондон задълго и след визитата си ще се върне в дома си в Монтесито, Калифорния, който споделя със брачната половинка си Меган Маркъл и двете си деца - Арчи и Лилибет. Очаква се херцогът да се причисли към Меган в Канада идната седмица за събитие по случай една година до Игрите " Инвиктус " във Ванкувър и Уистлър.

 

Близки до 39-годишния Хари обявиха, че той би приветствал опцията да се срещне с брат си, а вътрешен източник добави: " Основната причина херцогът да пътува до Обединеното кралство е да посети татко си. Ако се появи опция да се види с принца на Уелс, херцогът на драго сърце би я приел ".

 

Източници от двореца обявиха, че няма проекти за среща сред Хари и Уилям, до момента в който херцогът на Съсекс е в Лондон, което провали очакванията за евентуална маслинова клонка сред кралските братя. Самият Уилям би трябвало да се върне към обществената си работа през днешния ден, като по-късно вечерта ще участва на празненство на лондонската работа за въздушна помощ.

 

Принц Хари дойде в Кларънс Хаус в 14:45 ч., където организира " къса среща " с татко си часове след кацането на летище Хийтроу. Той беше видян на задната седалка на Range Rover, който мина в огромен ескорт през портите на Кларънс Хаус, където 75-годишният Чарлз почива след извършено по-рано през днешния ден лекуване от неизяснен рак.

 

Както се разбра, херцогът е попитал дали може да остане в замъка Уиндзор, с цел да може да посети мястото за отмора на баба си, починалата кралица Елизабет II, само че не му е било обещано позволение.

 

Хари нормално пътува със личен екип от частни охранители, откакто беше лишен от правото си на полицейска отбрана, когато напусна кралското семейство през 2020 година

 

Чарлз III се свърза персонално с херцога на Съсекс и принца на Уелс, с цел да им заяви за диагнозата си рак, преди тя да бъде оповестена от Бъкингамския замък, предава Daily Mail.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР