Принц Хари призна, че в началото на връзката си с

...
Принц Хари призна, че в началото на връзката си с
Коментари Харесай

Принц или най-обикновено момче: Хари се срамувал да покани Меган в дома си, няма да повярвате какво е казала тя

Принц Хари призна, че при започване на връзката си с Меган Маркъл, която през днешния ден е негова брачна половинка, се срамувал да я предложения в дома си. Въпреки че, както знаем, той постоянно е живял в благоденствие и разкош. Меко казано. Става дума за имението Нотингам Котидж, което Меган определила като " братска къща " или другояче казано ергенско местенце.

Самият принц споделя в записките си, че имението не е било оня кралски разкош, който всички си представяме и несъмнено не е било дворец. Именно по тази причина той се тормозил да заведе Меган вкъщи, тъй като къщата нямало да покрие упованията ѝ. Нещо повече - Хари бил същински обезпокоен и компрометиран.

 принц Хари, Меган Маркъл

Принцът споделя още, че забелязал разочарованието в очите на Маркъл още сега, в който е прекрачила прага на Нотингам Котидж. Таваните били много ниски, а мебелите опърпани и тогава Хари за пръв път в действителност забелязал, че не живее в кралския искра, в който си мислят всички. Всъщност, малко откакто се нанесла в къщата, Меган помогнала на бъдещия си тогава брачен партньор да освежи дома си, като закупила ново осветяване и мебели с нейната кредитна карта.

И по този начин актрисата трансформирала къщата в уютно, първокласно и комфортно място, защото тя е последовател на практичните решения за дома. Направили и специфичен ъгъл за пиянство на чай, както и особено чердже от овча кожа за обичаните им кучета.

 

Припомняме ви, че Нотингам Котидж беше и къщата, която Меган и Хари обитаваха от пролетта на 2019 година досега, в който напуснаха Англия вечно. Ремонтът на парцела струваше над 2 млн. паунда на данъкоплатците, само че сумата бе възвърната от херцозите на Съсекс, откакто взеха решение да се отделят от кралското семейство. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР