Принц Хари пристигна в съда с усмивка тази сутрин, когато

...
Принц Хари пристигна в съда с усмивка тази сутрин, когато
Коментари Харесай

Принц Хари изненадващо се появи във Върховния съд в Лондон

Принц Хари дойде в съда с усмивка тази заран, когато изненадващо се яви на чуване за отбрана на персоналния си живот. 38-годишният херцог на Съсекс влезе във Върховния съд в Лондон, заобиколен от телохранители.

Той се завърна в Обединеното кралство, с вярата да завоюва следващата борба против издателството " Associated Newspapers Limited " (ANL). Делото е поради хипотетично нелегално събиране на информация в изданията, в това число " Daily Mail " и " MailOnline ".

Миналата година Хари завоюва правосъдна борба против " Mail on Sunday " за клюка. Той подаде иск, откакто вестникът разгласява публикация за обособен иск във Върховния съд по отношение на ограниченията за сигурност в Обединеното кралство, осведомят " The Sun ".

Представители на пресата и обществеността се събраха на открито, с цел да го видят, а той бе във очевидно положително въодушевление.

Един от фотографите даже се сблъска " от близко " с кралската персона, само че бързо бе избутан встрани от защитата на Хари. 

Заедно със брачната половинка си Мегън имат опасения за сигурността си, откакто напуснаха " компанията ". А другояче двойката към момента не е решила дали ще участва на коронацията на крал Чарлз през май.

В случай, че участват и двамата се надяват на " специфичен фамилен миг ", като става дума, че желаят да се появят на балкона на Бъкингамския замък, допускат някои.

В отговор на тези изказвания кралският коментатор Кинси Скофийлд съобщи: " Както можете да си визиите, кралските наблюдаващи не са доста разчувствани от това. Херцогът и херцогинята на Съсекс не се появиха на балкона по време на Платинения празник, тъй че е забавно, че те биха желали да се появят на балкона за коронацията на крал Чарлз. "  

Това се случва в миг, когато The Sun разкри извънредно, че принц Андрю може би възнамерява да разгласява собствен личен спомен с разкази, след триумфа на бомбастичната книга на Хари " Резервен ", предаде dir.bg.

Въпреки че опозореният херцог счита, че книгата може да помогне да се обърне публичното мнение в негова изгода, един от източниците на " The Sun " съобщи, че е бил предизвестен да не взема " неуместно " решение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР