Принц Хари наследи не само кралската титла, но и травмите

...
Принц Хари наследи не само кралската титла, но и травмите
Коментари Харесай

Женен за майка си: Всички травми на принц Хари, които завинаги съсипаха живота му

Принц Хари наследи освен кралската купа, само че и контузиите от предишното, които преплетени с сегашното му наподобява, че  може изцяло да разрушат бъдещето му.

Събитие в жанр " потрес, сензация, скандал! " са оповестените на записки на блудния принц Хари и то  не  единствено заради една причина: хитрите таблоиди получиха копие, преди книгата да бъде пусната в продажба, и незабавно почерпиха обществеността с най-отбраните си моменти.

Автобиографията, наречена " Резерва " ( " Spare " ), е извънредно откровена и тенденциозна, в личното си пояснение и интерпретация на събитията. А в детайлите и страстите Принц Хари не се въздържа. Той не пропуща нито една " мъчителна точка " - като се стартира от думите, изречени от Чарлз към Даяна след раждането на втория му наследник: " Отлично! Даде ми правоприемник и авариен - тъй че работата ми е свършена ". Тук се има поради - " авариен " - ако нещо се случи с първородния правоприемник.

Всъщност, почтено казано, позицията на " запаса " има преимущества: престолонаследникът има солидни отговорности и отговорности, до момента в който вторият има най-вече права и благоприятни условия. А Хари ги използваше неразумно, като  постоянно се забъркваше в скандални истории, по някакъв метод се опозоряваше, без да получи уместно наказване или особено наказание.

Подробностите, които той обилно споделя в книгата, засягат освен " мръсните ризи " на кралския дом, само че и неговите лични. Каквато е историята за загубата на девствеността с една стара дама безусловно навън поле или обрязването. Понякога даже се отнасят до " секретни материали " - да речем, историята за това по какъв начин принцът като военен водач е умъртвил 25 талибани по време на войната в Афганистан. Бившите му сътрудници съществено допускат, че той има посттравматично разстройство.

Вижте в галерията още скандални обстоятелства, които научаваме от книгата на Хари:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР