Принц Хари направи изненадващо посещение на родео през уикенда, съобщи

...
Принц Хари направи изненадващо посещение на родео през уикенда, съобщи
Коментари Харесай

Принц Хари се забавлява на родео в Тексас

Принц Хари направи изненадващо посещаване на родео през уикенда, заяви „ Bang Showbiz ”.

Херцогът на Съсекс - който живее в Калифорния със брачната половинка си Меган, херцогинята на Съсекс, и децата им Арчи и Лилибет - постави каубойска шапка и беседва с тълпата, до момента в който наблюдаваше с интерес надпреварите по езда на бикове на родеото Stockyards Championship във Форт Уърт, Тексас.

Секретарят на Stockyards Championship Rodeo Синди Рийд показа фотография на 37-годишния принц в Instagram и написа: " Къде беше принц Хари в събота вечер? Оооооо, просто се забавляваше по трибуните на Stockyards Championship Rodeo!! Обичам го!! Благодаря за визитата!!! ".

Компанията Melton Bull Co. - която е благосъстоятелност на някогашния ездач на бикове, трансформирал се в треньор Кори Мелтън - също показа фотография на принца от надпреварата с надпис: " Принц Хари участва на родеото тази седмица. При нас идват доста крале на родеото, само че това е първият принц, който виждаме. Той сподели, че е щял да взе участие в ездата на бикове, само че самолетната компания изгубила оборудването му ”.

Родеото не е първото американско спортно събитие, което Хари посещава в последно време.

Миналия месец той и братовчедка му принцеса Юджини бяха на стадион SoFi в Ингълууд, Калифорния за Супербоул, наблюдавайки по какъв начин Лос Анджелис Рамс побеждава Синсинати Бенгалс с 23:20.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР