Принц Хари намери нова работа - херцогът на Съсекс се

...
Принц Хари намери нова работа - херцогът на Съсекс се
Коментари Харесай

Как и защо принц Хари започна работа в BetterUp?


Принц Хари откри нова работа - херцогът на Съсекс се причисли към стартъп, чието име е BetterUp, като основен чиновник, предоставящ услуги, свързани с психическото здраве и образование за клиентите онлайн, написа CNN.

Новината за работата на Хари беше оповестена седмици, откакто той и неговата брачна половинка Меган Маркъл дадоха изявление пред Опра Уинфри, в което те разговаряха за компликациите пред психологичното си здраве, с които е бил придружен животът им в кралския замък.

Джулия Чатърли от First Move беседва с основния изпълнителен шеф на BetterUp Алекси Робишо по отношение на ролята на принц Хари в компанията. “Ние сме професионална, мобилна платформа, която свързва индивидите с самостоятелен учител, който може да е ориентиран към водачеството, съня, храненето и родителството. Те вършат това посредством видеочат или текстови известия от удобството на телефона си”, показва Чатърли, представен от Bloomberg TV Bulgaria.

Той отбелязва, че компанията употребява машинно образование и изкуствен интелект, с цел да помогне на откриването на преподаватели, които да са най-подходящи за клиентите.

" Можем да променим световния разговор, тъй че да не мислим за психологичното здраве като липса на психологична болест, а да мислим за психологичното здраве като успеваемост и осъществяване на капацитета. Това е голямото световно въздействие, от което BetterUp може да бъде част ", описа основният изпълнителен шеф на компанията.

Според него принц Хари може да помогне за ускоряването на задачата на компанията, разширявайки световната ѝ общественост, обсег и въздействие върху всичко - от продуктовия опит до подпомагането на партньорствата с компании и огранизации в международен мащаб.

По думите на Робишо първото и най-важно нещо за Хари е кой е той като човек, като впечатляващи са желанието му да бъде в услуга на хората и да окаже позитивно влияние на света.

“На второ място той има опит - от Heads Together до игрите Invictus... Много преди да имаме опция да се срещнем с него, постоянно съм си мечтал, че може би ще имаме шанса да работим с някой като него, който е една от водещите сили в света за психологично здраве. Не бихме могли да открием някой по-добър за тази роля и сме разчувствани да работим с него”, твърди още ръководителят на компанията.

Робишо отбелязва, че PR-ът не е измежду аргументите сдружението да стартира да работи с принц Хари.

“Неговата прозорливост и неповторим опит са сложни за разказване. Натам сме фокусирани и към тях се върти ролята му”, разяснява Робишо.

Той показва още, че възнаграждението на гениите в компанията не се афишира обществено, тъй че няма по какъв начин и това на Хари да бъде оповестено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР