Принц Хари може да има проблеми с визата си за

...
Принц Хари може да има проблеми с визата си за
Коментари Харесай

Принц Хари предупреди, че Тръмп може да се намеси във връзка с исковете за виза за САЩ и заплахата за пребиваване

Принц Хари може да има проблеми с визата си за Съединени американски щати, в случай че Доналд Тръмп още веднъж стане президент на Съединени американски щати, откакто предприемачът предизвести, че ще „ депортира “ Херцог на Съсекс.

Следвайки изказванията на Хари в записките му Spare, той разкри, че е опитал с опиати, в това число марихуана, вълшебен гъби, аяуаска и кокаин, с цел да се опита да се оправи със гибелта на майка си, принцеса Даяна. Имаше спекулации, че на херцога на Съсекс, който живее в Калифорния със фамилията си, може да бъде отказано американско поданство, в случай че в миналото кандидатства, защото разнообразието от медикаменти, които той призна, че приема, са неразрешени или под непоколебим надзор.

Неговите разкрития доведоха до апели молбата му за виза да бъде оповестена, тъй че американският поданик да разбере дали е заявил използването на опиати. Това също докара до спомагателни въпроси за какво му е било разрешено да пристигна и да обитава в Щатите, защото използването на опиати е неразрешена. The Heritag...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР