Принц Хари изглежда е изпуснал важна следа, че няма планове

...
Принц Хари изглежда е изпуснал важна следа, че няма планове
Коментари Харесай

Принц Хари изпраща основен знак, че не вижда Обединеното кралство като свой дом, след като скъса ключова връзка

Принц Хари наподобява е изпуснал значима диря, че няма проекти да се върне да живее в Обединеното кралство скоро след последния си пренасяне.

Херцогът на Съсекс напусна Обединеното кралство и се реалокира в Съединените щати преди четири години, където в този момент се е открил с Меган Маркъл и децата им принц Арчи и принцеса Лилибет в Калифорния. Миналата година той и Меган бяха принудени да се откажат от вкъщи си в Обединеното кралство Frogmore Cottage, оставяйки ги без непрекъсната база във Англия.

Сега стана ясно, че Хари е трансформирал страната си на престояване от Обединеното кралство на Съединени американски щати по публични документи, които са били подадени в родната му страна. Херцогът подаде уведомление до Companies House, обвързвано с неговата организация с нестопанска цел за екотуризъм Travalyst, която той основа.

Когато планът беше основан преди четири години, мястото на престояване на Хари в Companies House беше в Обединеното кралство. Въпреки това, декларация преди два дни гла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР