Принц Хари избегна среща с една от бившите си приятелки

...
Принц Хари избегна среща с една от бившите си приятелки
Коментари Харесай

Принц Хари избегна конфузна среща с бившата си

Принц Хари избегна среща с една от някогашните си приятелки в Лондон тази седмица, написа „ Контакт мюзик “. 34-годишният херцог на Съсекс трябваше да седи до 29-годишната някогашна участничка в телевизионното риалити шоу „ Остров на любовта “ Камила Търлоу по време на международната премиера на телевизионната поредност „ Нашата планета “ на сър Дейвид Атънбъро.

 © БГНЕС
В последния миг обаче местата на двамата бяха разменени и срещата им не провокира скандал, предвид на обстоятелството, че всеки миг Хари чака първо дете от брачната половинка си Меган Маркъл.

Източник, непосредствен до английското кралско семейство съобщи, че никой не е помислил за общото минало на Хари и Камила. Конфузната обстановка била избегната малко преди началото на събитието и местата на двамата били разменени.

Хари и Камила излизаха за малко преди към 5 години. Принцът беше сантиментално обвързван и с певицата Ели Голдинг, която също участва на премиерата, само че си потегли преди афтър празненството.
 Започнаха залозите за името на бебето на Меган Маркъл и принц Хари Започнаха залозите за името на бебето на Меган Маркъл и принц Хари
Във Англия с неспокойствие чакат раждането на бебето на принц Хари и Меган Маркъл и залагат за името, което ще изберат родителите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР