Принц Хари и съпругата му Мегън Маркъл освежиха атмосферата, след

...
Принц Хари и съпругата му Мегън Маркъл освежиха атмосферата, след
Коментари Харесай

Принц Хари кавалерства на Мегън Маркъл на премиерата на "Цар Лъв"

Принц Хари и брачната половинка му Мегън Маркъл освежиха атмосферата, откакто се появиха с необятни усмивки, като млади влюбени, на премиерата на кино лентата " Цар Лъв " в Лондон. Херцозите на Съсекс Хари и Меган участваха на премиерата на игралния филм, държейки се за ръце, което провокира удивлението на присъстващите, пишат английски издания. Херцогинята завладя погледите на всички с елегантната си визия - черна рокля с дължина до коляното, съчетана с черни обувки и чантичка. Меган е заложила на грациозен кок и изчистен обикновен грим. Принцът бе заложил на типичен смокинг с папийонка.Сред гостите бяха Сър Елтън Джон и продуцента Pharell, които събраха погледите с екстравагантни елементи във визиите.

Триизмерните римейкове на типичен анимации на компанията " Дисни " реализираха огромен триумф в бокс-офиса през последните няколко години, само че тя разчита на новия си филм " Цар Лъв ", с цел да доближи върха, съобщи Франс прес. Очакванията, свързани с кино лентата с бюджет 250 милиона $ и с актьорски състав за озвучаване на персонажите, включващ звезди като Бионсе, са доста огромни.

" Цар Лъв " наблюдава историята на лъвчето Симба, което отмъщава за гибелта на татко си. Почти всички подиуми във кино лентата, от представящите гривата на Муфаса до показващите необичайно реалистичните очи на хиени, са основани въз основата на компютърни изображения. Новият филм " Цар Лъв " обаче не е обичайната триизмерна анимация. Режисьорът Джон Фавро разясни, че филмът е сниман от екип от оператори в света на триизмерната виртуална действителност. Екипът и актьорите трябвало с виртуални каски на главите си да навлязат като във видео игра в африканска савана, с цел да бъдат снимани генерирани от компютър версии на Симба и приятелите му.

" Членовете на екипа слагаха каски на главите си, проучваха средата и инсталираха камери в света на виртуалната действителност ", сподели тази седмица Фавро на конференция в Бевърли хилс. Въпросните способи очаровали младия Джей Ди Маккрери, който озвучава Симба при започване на кино лентата.

" Носехме каски на главите си и всеки от нас държеше отдалечено в ръка - описа той. - Виждахме всичко - Лъвските земи, Лъвската канара. Беше ужасно. " Оператори и сценаристи имали опция да видят непосредствено пред себе си действието във кино лентата и да създадат корекции, свързани да вземем за пример с осветлението. След това сниманият материал бил изпратен в Лондон, където компанията за образни резултати Ем Пи Си се погрижила за окончателната му версия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР