Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл няма да посетят

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл няма да посетят
Коментари Харесай

Хари и Меган няма да са с кралското семейство на Коледа

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл няма да посетят кралското семейство за Коледа поради влошени връзки, заяви английската медия " Мирър ", базирайки се на свои източник.

Според поискалия анонимност мъж принц Чарлз III ще изпрати публична покана до дребния си наследник, брачната половинка и децата му, само че Хари нямало да я одобри.

" Това ще е първата Коледа на Чарлз като крал и първата без матриархата в фамилията - Нейно величество кралица Елизабет II, само че все пак Хари е безапелационен, че той и фамилията му няма да се върнат на Острова за празниците ", добавя източникът.

След като Хари и Меган се върнаха на Острова за погребението на кралицата, мнозина взеха решение, че връзките сред синовете на Даяна може и да се затоплят, само че по всичко проличава, че това не се е случило. Братята на няколко пъти бяха уловени от папараци да вървят засмени един до различен, само че това очевидно е било краткотрайно помирение или държание за пред камерите.

Според английските медии връзките сред Уилям и Хари са " извънредно обтегнати " и тъкмо заради това дребният наследник на починалата лейди Даяна няма никакво желание да се прибира вкъщи. Причината за утежняването в връзката сред двамата е идното излизане на книгата на Хари " Spare " - в превод - авариен. 
                             

Припомняме ви, че съгласно доближени до Хари в книгата си той приказва за възприятието да израстнеш в сянката на брат си.  " Това е сензационно заглавие и загатва, че Хари не е бил скъп или сигурно, че той не се е чувствал в центъра на събитията. Като се има поради, че в резюмето се приказва за " сурова, непоколебима откровеност, от двореца ще са доста обезпокоени изключително откакто са едвам първите месеци от царуването на крал Чарлз. Без подозрение ще има изявленията, предавания по медиите и безкрайни спекулации за записките, за които съгласно мен трябваше да се изчака още доста години ", показва специалистът пред " Mail Online ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР