Принц Хари и принц Уилям все още не си общуват

...
Принц Хари и принц Уилям все още не си общуват
Коментари Харесай

Съперничество между братя: Принц Хари и принц Уилям все още не си говорят

Принц Хари и принц Уилям към момента не си поддържат връзка на фона на продължаващата им омраза, съгласно кралския специалист Ник Булън „ Доколкото разбрах, не е имало полемики сред Хари и Уилям. Това е безусловно радиомълчание “, сподели извънредно Булън.

Prince William and Prince Harry have a “void ” between them ahead of their father’s coronation. Exclusive:
— Us Weekly (@usweekly)
Братята са в спор, откогато 38-годишният Хари и брачната половинка му Меган Маркъл се отдръпнаха от ролята си на старши кралски членове през 2020 година и след това се реалокираха в Съединените щати.

В документалните серии на Netflix от декември 2022 година „ Хари и Меган “, херцогът на Съсекс си напомни напрегната среща с брат му, татко му Чарлз III, и починалата му баба Елизабет II, която се е случила малко преди той и Меган да разгласят своите проекти.

„ Беше ужасяващо да виждам по какъв начин брат ми ми крещи, татко ми споделя неща, които просто не са правилни, а баба ми безшумно да седи там и някак да приема всичко “, сподели тогава той.

„ Искам да кажа, че най-тъжната част от това беше отчуждението, основано сред мен и брат ми, тъй че той в този момент да е на страната на институцията “, изясни той.

Хари продължи да прави разкрития за херцога на Кеймбридж в записките си Spare, в това число това, че Уилям се е сбил физически с него през 2019 година, откакто Уилям нарекъл Меган „ сложна “ и „ груба “.

Harry’s claims about Prince William settling hacking case is significant- and the timing is awkward for Royal Family

Prince Harry wasn’t in court but his anger against the publishers of The Sun and News Of The World couldn’t be clearer.

And what’s striking is how his…
— Quickie News 24/7 (@updatesplug247)
Хари написа за хипотетичния случай: „ Той ме хвана за яката, раздра ризата ми и ме събори на пода. Паднах върху купата на кучетата, която се спука под гърба ми и частите се врязаха в мен. “

Въпреки че принцовете не са посочили признаци на помиряване, Булън разкри, че Хари и татко му са разговаряли на фона на драмата " Кралят прави всичко допустимо, с цел да резервира информационните линии отворени. Но мисля, че това е сред краля и Хари и това е всичко за момента. “, споделя той.

Въпреки отчуждението си, Хари е възнамерявал да участва на коронацията на Чарлз на 6 май, до момента в който херцогинята на Съсекс ще остане вкъщи с двете им деца. Поводът ще означи първото му събиране с кралското семейство след погребението на кралицата през септември 2022 година

„ Мисля, че той ще бъде нервозен за това по какъв начин фамилията ще реагира на него и мисля, че е много ясно, че той ще минимизира времето, което е в Лондон “, сподели Булън за идното пътешестване на Хари. „ Той към този момент сподели, че желае да се върне за рождения ден на Арчи още същия следобяд. “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР