Принц Хари и Меган Маркъл закриха акаунтите си в Twitter

...
Принц Хари и Меган Маркъл закриха акаунтите си в Twitter
Коментари Харесай

Каква музика слушат принц Хари и Меган Маркъл

Принц Хари и Меган Маркъл закриха сметките си в Twitter и Instagram, само че май към момента влизат в SoundCloud, под псевдоними, несъмнено.

Явно музиката е една от най-силните им пристрастености, за което приказват и дългогодишните им и близки връзки с куп звезди от музикалната сцена като Адел, да вземем за пример.

Според The ​​Sun, сметките на принц Хари и Меган Маркъл в SoundCloud са надлежно SpikeyMau5 и Bogart & Gus (така се споделят двете им кучета).

Пак съгласно тях, прякорът на принца е въодушевен по едно и също време от афинитета му към хаус музиката, по-точно от обичаните му диджеи - DeadMau5, и псевдонима му във Фейсбук - Spike Wells.

Ако сметките въпреки всичко принадлежат на херцога и херцогинята на Съсекс, то очевидно Хари си пада по електронната музика, а измежду обичаните му тракове са на Дисклоужър и на Авичи и Себастиен Дръмс.
 Меган Маркъл на 39
Меган Маркъл на 39

Какво знаем и какво не за херцогинята

Що се отнася до Меган, или Bogart & Gus в музикалната мрежа за шерване, измежду любимците на някогашната актриса евентуално са Ета Джеймс, Джони Мичъл, Джеймс Бей и Дисклоужър, прецизират от Hello!.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР