Принц Хари и Меган Маркъл най-накрая върнаха ключовете от вилата

...
Принц Хари и Меган Маркъл най-накрая върнаха ключовете от вилата
Коментари Харесай

Вече без дом на Острова! Хари и Меган освободиха вилата си в Уиндзор

Принц Хари и Меган Маркъл най-сетне върнаха ключовете от вилата Фрогмор в Уиндзор на крал Чарлз, близо шест месеца откакто им беше връчено съобщение за изселване. 

Останалите движимости на двойката бяха изпратени в Калифорния, а някогашната им резиденция наподобява ще бъде отдадена чартърен - макар че единствено преди четири години те направиха преустрояване на парцела за 2,4 млн. паунда.

In the annual Sovereign Grant report summarizing the monarchy’s finances, the palace revealed that the royal couple’s Windsor home was recently vacated and remains empty.
— VANITY FAIR (@VanityFair)
Сега обаче Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, към този момент няма да имат дом в Обединеното кралство и може да се наложи да разчитат на хотели или другари, в случай че го посетят.

Няколко кралски парцела към този момент са празни на фона на възобновения надзор върху кралските разноски.

Harry and Meghan finally vacate Frogmore Cottage
— Daily Mail Online (@MailOnline)
От Двореца оповестиха: " Можем да потвърдим, че херцогът и херцогинята на Съсекс са освободили вилата Фрогмор. Можем умерено да кажем, че, както към този момент беше декларирано, херцогът и херцогинята са платили разноските, направени от суверенната дотация по отношение на ремонта на Фрогмор, като по този метод Короната разполага със доста усъвършенстван актив. "

Вилата Фрогмор, която се намира в Уиндзор, Бъркшир, разполага с пет спални и огромна градина. Тя се намира единствено на към 8 километра от Роял Лодж, където живеят принц Андрю и Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк. На Андрю бяха връчени вести за изселване от имението му, откакто през 2019 година излязоха нескрито обвинявания в полови похищения. Той отхвърля обвиняванията.

The cottage, refurbished by the couple and a Crown Estate property, was their last remaining foothold in the UK as the pair now live in California
— Sky News (@SkyNews)
Днес се оповестява, че Андрю може да се реалокира от Роял Лодж в остарялата резиденция на принц Хари.

Междувременно Съсекс ще би трябвало да реализират " частно съглашение " с Чарлз, в случай че желаят още веднъж да отседнат в някоя от кралските къщи.

Но на двойката е било връчено съобщение за изселване дни след публикуването на книгата на Хари " Резервен " през януари.

За ремонта е изхарчено цяло положение, което Хари изплаща на данъкоплатците.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР